Sayuu lihat wajahnya, ” Moga diberi ksembuhan buat Khaliss Real Spin” (5Gmbr)

Seremban : Adik kepada Allahyarham Achik Spin, Khalis diberitakan sedang s4kit ketika ini apabila tular gambarnya dimedia sosial hari ini.

Perkara itu dimaklumkan menerusi satu hantaran di Facebook Rumah Penerbitan yang meminta orang ramai agar mendoakan kesembuhan buat penyanyi berusia 33 tahun itu.

Mohon semua doakan penyanyi, Khalis The Real Spin yang kini sedang sakit.

Untuk pengetahuan korang, Khalis merupakan adik kepada Allahyarham Achik Spin dan dan abang kepada penyanyi Tajul beliau dikhabarkan sedang sakit ketika ini.

Khalis yang popular dengan lagu semakin rindu bersama kumpulan The Real Spin mohon doakan agar beliau kembali pulih seperti sediakala dan dipermudahkan segala urusan. Amin đŸ€ČKredit: Rumah Penerbitan.

Sama berdoa agar beliau kembali pulih seperti sediakala dan dipermudahkan segala urusannya, sebelum ini selalu Khalis membuat Live difacebook miliknya sambil bertugas sebagai pengawal keselamatan, coletehnya yang petah sambil menyanyi selalu mendapat perhatian pengikut laman facebooknya.

Dalam hantaran tersebut juga turut dimuat naik gambar terkini Khalis yang kelihatan sangat kurus dan terpaksa dipapah oleh ahli keluarganya.

Difahamkan, Khalis yang juga abang kapada penyanyi Tajul itu mempunyai seorang isteri dan menanggung anak berusia antara 17 hingga enam tahun.

Semoga Khalis kuat untuk menempuhi dugaan ini dan kembali pulih seperti biasa.Syafakallah.