Rehatlh Thea ank syu rga Ma ma, ” Hnya 10bln 8hari Allah pinjamkn arwh buat kami ” (5Gmbar)

Tawau : Berat dugaan buat Puan Reena bila anak perempuannya yang berusia 10bulan disahkan meninggal dunia ketika menerima rawatan di Hospital akibat jangkitan kuma pada paru paru serta alami sesak nafas.

Sebak membaca tulisan Puan Reena melalui laman facebooknya memaklumkan permerg1an anak tersayang.

Dengan penuh rasa berat hati dan dukacita dimaklumkan puteri kesayangan kami Airisthea Nur Inara binti Wirman 31072020-08-062021 bid4dari kecil syurga yang singgah sebentar dalam hidup mama selama 10bln 8hari.


Thea seorang anak yang sangat sempurna, putih gebu, comel pipi merah , tinggi setiap mata yg memandang Thea mesti akan geram dengan kecomelan Thea.

Tempat thea bukan di sini, tempat thea sana di syurga mama tau thea pen4t, thea kuat dan bertahan pun untuk mama, 10052021 thea dimasukkan ke 1CU thea ses4k n4fas disebabkan jangkitan kuman pada p4ru p4ru.

Mama ingat itulah kali terakhir mama jumpa thea, tapi thea kuatkan semangat untuk sembuh supaya mama dapat jaga thea selama 3 minggu dalam wad.

Sepanjang dalam wad thea sama2 mama thea Sihat dan Happy ja dgn mama, Thea nda kasih tunjuk pun thea sakit rupanya thea mau luangkan masa dgn mama manja2 dgn mama sebelum thea pergi jauh tinggalkan mama.

Mama redhakan thea pergi nakkk😭😭😭mama tau cukup sudah thea men4nggung s4kit dan ters1ksa, mama halalkan r4him mama, mama halalkan susu mama, mama halalkan semua makan minum thea damailah thea disana tunggu mama di pintu syurga.. 😭😭.

Saya mewakili seluruh keluarga mengucapkan jutaan terima kasih atas kiriman doa tuan-tuan puan-puan semua kepada bid4dari syurga kami Airisthea Nur Inara binti Wirman,

Sejak dari semalam tidak putus-putus doa dikirimkan untuk Thea Alhamdulillah syukur Ya Allah Semoga segala kebaikan dikembalikan kepada kalian.Al fatihah. Credit fb Puan Bunga JS Reena.