Pulang kekpg selamanya, keretanya rmpuh peghadang jalan!

Sungai Bakap :Pulang kekpg selamanya, keretanya rmpuh peghadang jalan! Seorang kakitangan Les Copaque Production yang merupakan Pelukis Papan Cerita ” Upin & Ipin ” meninggal dunia dalam kemalangan malam semalam ketika dalam perjalanan menziarah keluarganya di Pulau Pinang.

Mangsa Fairul Haida Abdul Rahim telah terlibat dalam kemalangan di KM 168 Bandar Bharu menghala Jawi, kereta jenis Proton Saga yang dipandunya telah hilang kawalan lalu merempuh penghadang jalan yang menyebabkan dia meninggal dunia ditempat kejadian.

pulang-kekpg-selamanya-keretanya-rmpuh-peghadang-jalan

Apa yang berlaku mengundang pilu seluruh kru Les Copaque dan insan insan yang mengenali arwah yang disifatkan mereka sebagai seorang yang sangat berbakat dan amat komited dengan kerjanya.

Arwah memulakan perjalanan dari Kuala Lumpur menuju utara sempat memuat naik status terakhir dilama facebooknya yang menyatakan ” Perjalanan ke Utara Keta banyak giler ” itu lah status terakhir arwah sebelum dia dijemput ilahi akibat kemalangan.

pulang-kekpg-selamanya-keretanya-rmpuh-peghadang-jalan

Jenazah arwah telah dihantar ke Hospital Sungai Bakap lewat malam semalam sebelum diuruskan keluarga untuk disemadikan lewat tengahari semalam.

Tidak disangka sangka sama sekali oleh keluarga dan rakan rakan kegembiran pulang kekampung berakhir dengan tragedi pilu dia pulang untuk selamanya.

Dunia ini hanyalah sementara. Akhirat yg kekal abadi. Arwah rakan kerja Les Copaque (Fairul Haida binti Abdul Rahim ) meninggal dlm kemalangan ke utara utk blk kg jumpa keluarga. Mari kwn2 FB yg muslim sedekah Al- Fatihah utk arwah. Trm Ksh.- Ady Indra Putra

pulang-kekpg-selamanya-keretanya-rmpuh-peghadang-jalan

Innalillahi wa innailahi roji’un.. hari ini di kejutkan dgn berita pemergian teman sbilik,teman seperjuang yg pnh brsama2 dlu di IKN batch 2001-2006 Digigeng Taka AnimAffect…Fairul Haida bt Abdul Rahim.. Kami sgt trkejut dgn pemergian mu Haida…berakhir sudah ‘cerita’ mu..kami semua akn mnyusul nnt😭😭😭😭semoga arwah ditempatkn di kalangan org2 yg beriman..amin2 dn Alfatihah (dibaca)….. ‘Selamat Pulang Sahabat’- Azizah Abd Razak

Sama sama kita doakan agar keluarganya tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan dirinya semoga rohnya dicucuri rahmat bersama insan insan yang diredhai yang maha esa. Al fatihah.

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo
Wasap : Abee Sey
www.wasap.my/+601151688713