Prjalanan trakhir, djemput ilaahi ajaal dijlan otw pulang brtugas!

Sungai Petani : Apa yang berlaku sungguh memilukan disaat selesai tugasan otw pulang kerumah dia terlibat kem4langan dan men1nggal dunia.

Utusan Online melaporkan seorang anggota Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Butterworth, Pulau Pinang m4ut selepas motosikal yang ditunggangnya terbabas di Kilometer 98.7 Lebuh Raya Utara Selatan berhampiran Plaza Tol Sungai Petani di sini malam semalam.

Dalam kejadian kira-kira pukul 9 malam itu, m4ngsa, Mohd. Nor Faisal Ani, 38, (gambar kecil) men1nggal dunia di tempat kejadian akibat keceder4an p4rah pada kep4la.

Timbalan Ketua Polis Daerah Kuala Muda, Superintenden Shamsudin Mamat berkata, kejadian berlaku ketika mangsa yang menunggang motosikal jenis Sym Bonus dalam perjalanan dari arah Plaza Tol Sungai Petani Utara menghala Plaza Tol Gurun.

M4ngsa dipercayai mengantuk sebelum hilang kawalan sehingga menyebabkan motosikal yang ditunggangnya terbabas lalu terjatuh ke kanan jalan, katanya dalam satu kenyataan di sini semalam.

Beliau berkata, m4ngsa yang berasal dari Perlis mengalami kecederaan serius pada kepala disahkan meninggal dunia di tempat kejadian.

M4yat m4ngsa dihantar ke Hospital Sultan Abdul Halim di sini untuk dibedah siasat, ujarnya.

Tambahnya, kes disiasat mengikut Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Moga isteri arwah tabah dengan apa yang berlaku arwah meninggalkan seorang isteri dan 4 anak lelaki dua dari mereka adalah kembar semoga rohnya tenang disana. Al fatihah.