Prginya seorng ank yg sgat baikk susuli arwh ayhnya (5Gmbr)

Pontian : Sesungguhnya daripada Allah kita datang (diciptakan) dan kepadanya jua kita kembali, tidak akan cepat atau lewat sesaat pun.

Dimaklumkan bahawa anak kepada Arw4h Azhan Bin Atan (Anggota aktif JAMNJ) iaitu Arw4h Muhammad Ammar Irsyaduddin Al Hilmi Bin Azhan telah men1nggal dunia kerana terlibat kem4langan awal pagi tadi di Simpang Rezab 2, Kampung Melayu Raya, Pontian.

Punca sebenar kejadian kini dalam siasatan pihak berwajib, gambar gambar saat arw4h ayahnya Azhan Atan disemadikan masih utuh tersimpan dilaman fbnya seseolah arw4h ayahnya masih ada.

Pada hari pengkebumian arw4h ayah Ammar sentiasa disisi tidak disangka kini dia menyusul temani ayah selepas 4 tahun arwah ayahnya pergi, pergi dijemput ilahi dibulan mulia pergi tinggalkan ibu tersayang Ustazah Azizah.

Permergian Ammar mengejutkan dan mengundang pilu insan insan yang mengenalinya dan keluarganya Untuk makluman, Allahyarham Ammar pernah dijemput untuk mengalunkan bacaan Al-Quran ketika Muktamar Tahunan DMPNJ tahun 2019 di Kukup Golf Resort.

Salam takziah diucapkan kepada ahli keluarga atas pemergian insan tersayang, di bulan dan hari paling mulia dan terbaik.

Subhanallah Moga anak ini nanti ditempatkan bersama para anbiya’ dan solihin dan semoga keluarga ini bersatu semula di Syurga nanti.

Empat tahun lalu arw4h ayahnya seorang Aktivis dan bekas juara Akademi Nasyid Azhan Atan meninggal dunia setelah mengalami masalah penglihatan itu menghidap strok.

Moga ibunya bPuan Azizah Binti Aziz (Guru PASTI Kawasan Tg. Piai) tabah sekalin lagi kehilangan insan tersayang selepas arwah suaminya arwah Azhan Atan. Al fatihah.