Piluu prgimu akmal dn ayh djmput ilaahi brsama(3gmbr)

Kulai : Seorang bapa bersama anak lelakinya m4ut selepas kereta dinaiki mereka merempvh sebatang pokok akasia selepas terb4bas di Jalan Felda Bukit Batu, di sini hari ini.

Dalam kejadian itu kira-kira pukul 6 pagi itu, Mohamad Khairul Hasan, 34, dan Mohd. Khairil Akmal Mohamad Khairul, 13, m4ut di lokasi kejadian.

Perkhabaran duka pagi ni. Murid SMKKS tingkatan 1 Muhammad khairil akmal bin mohamad khairul telah kembali ke rahmatullah bersama bapanya pagi tadi kerana Kem4langan jalan raya. mohon doakan agar kedua2 roh arwah ditempatkan dikalangan org2 beriman. AL fatihah – Aishah Abu

Komander Operasi, Pegawai Bomba Kanan II, Firdaus Juritah berkata, seramai tujuh anggota beserta sebuah jentera Balai Bomba dan Penyelamat Bandar Baru Kulai ditugaskan ke lokasi kejadian selepas menerima laporan berhubung kejadian itu pada pukul 6.45 pagi.

Setibanya di lokasi, didapati sebuah kenderaan jenis Perodua Alza terbabas dan merempuh sebatang pokok akasia di tepi jalan.

Pemandu lelaki berusia 34 tahun serta seorang penumpang hadapan yang berusia 13 tahun ditemukan dalam keadaan tersep1t dan disahkan m4ut di lokasi kejadian.

Anggota bomba mengeluarkan kedua-dua m4ngsa menggunakan peralatan khas,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Katanya, jen4zah kedua dua m4ngsa diserahkan kepada polis untuk tindakan lanjut., semoga ibunya tabah permergian suami dn anak tersayang yang maha esa lebih sayangkan mereka berdua.Al fatihah.