Piluu prgi muu, Pakcik Tahir djmput ilahii brsendirian drumah!

Kluang : Bau busuk yang disyaki datang daripada sebuah rumah di Taman Sri Kluang dekat sini terjawab susulan penemuan satu m4yat lelaki kira-kira jam 9.30 pagi tadi di lokasi berkenaan.

Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Kluang, Penolong Kanan Penguasa Bomba (PKPgB) Akob Sedek, berkata pihaknya menerima panggilan khidmat bantuan khas untuk mengangkat mayat berkenaan pada jam 9.34 pagi.

Katanya, m4yat yang dikenal pasti sebagai Mohd Tahir Bahari, 65, ditemui dirumah No 6, Taman Sri Kluang, Bau busuk yang dipercayai datang dari sebuah rumah di Taman Sri Kluang dekat sini terjawab selepas penemuan satu m4yat lelaki.

Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Kluang, Penolong Kanan Penguasa Bomba (PKPgB) Akob Sedek berkata, pihaknya menerima panggilan khidmat bantuan khas untuk mengangkat mayat berkenaan pada jam 9.34 pagi.

Penemuan m4yat seorang di dalam sebuah rumah sebelum bertindak mengeluarkannya menggunakan stracher.

M4yat kemudiannya diserahkan kepada pihak Polis seterusnya dirujuk ke Hospital Enche Besar Hajjah Khalsom, Kluang untuk proses bed4h siasat,katanya.

Bantuan khidmat khas ini dilakukan dengan prosedur operasi standard (SOP) penuh pencegahan penularan wabak C0V1D 19 sebelum ditamatkan pada jam 10.30 pagi, katanya.

Dalam pada itu apa yang berlaku mengundang pilu insan insan yang mengenali arw4h Pak Cik Tahir dan anaknya.

Assalamualaikum kepada semua sahabat saya, mohon rakan rakan sedekahkan al fatihah untuk ayah kepada sahabat saya mohd Hakim yang telah kembali kepada penciptanya, moga rohnya di cucuri rahmat, banyak bersabar sahabat, allah lebih sayangkan nya – Za Ly. Al fatihah.