Piluu pgri mu Elin, ” 0tw dari brkerja diri dijmput ilaahi “(5Gmbr)

Kuala Langat : Seo rang gadis men1nggal dun1a dil4nggar dua buah kereta yang dipercayai sedang berlumba dalam kejadian Jalan Besar, Kanchong Darat lebih kurang jam 1 pagi tadi.

M4ngsa yang merupakan Anggota APM (Angkatan Pertahanan Awam Malaysia) disahkan men1nggal dun1a ditempat kejadian semasa dalam perjalanan pulang dari berkerja.

Satu Vide0 tular melalui laman facebook My Kuala Langat bila mana orang ramai cuba menahan suspek yang melanggar gadis terbabit.

Dari page APM Kuala Langat, Inna lillahi wa inna ilayhi raji’un (إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ) ialah sebahagian dari ayat Al-Quran, dari Surah Al-Baqarah, Ayat 156. Ayat penuh adalah seperti yang berikut:

ٱلَّذِينَ إِذَ أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌۭ قَالُوا۟ إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّ إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
“(Iaitu) orang-orang yang apabila mereka ditimpa oleh suatu kesusahan, mereka berkata: Sesungguhnya kami adalah kepunyaan Allah dan kepada Allah jualah kami kembali.”

Telah kembalinya Pbt.(PA) Nor Hezlina Binti Nazrin ke rahmatullah pada pagi ini akibat kemalangan jalan raya, Mohon doa semuanya agar r0hnya dicucuri dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.

Jika arw4h mempunyai salah dan silap yang pernah dilakukan, sukacitanya pihak kami ingin memohon maaf bagi pihak arw4h.

Kes kini disiasat oleh pihak berwajib semoga ibu arwah tabah ramai yang sanyangkan Elin arw4h insan yang sangat baik dan disenangi rakan rakan. Al fatihah.