Piluu pergi mu Nurul ketika azan maghrib berkumandang!

Johor Bahru : Seorang wanita m4ut selepas motosikal diboncengnya melanggar lubang di Kilometer 34 Lebuhraya Pasir Gudang di sini semalam.

Dalam kejadian pada jam 6.45 petang, Nurul Ain Md Rasul,27, ceder4 p4rah di muka dan kepala men1nggal dun1a di lokasi kejadian.

Ketua Polis Daerah Seri Alam, Superitendan Ismail Dollah berkata, ketika kejadian, motosikal yang ditunggang seorang lelaki berusia 31 tahun bersama mangsa dalam perjalanan dari Johor Bahru menghala ke pulang ke rumah di Pasir Gudang.

Siasatan awal mendapati, kem4langan dipercayai berlaku apabila motosikal jenis Honda RS itu terlanggar lubang yang berada di lorong tengah jalan lalu menyebabkannya hilang kawalan dan m4ngsa terjatuh atas jalan.

Kemudian datang sebuah kereta Proton Saga dari arah yang sama, namun sempat mengelak daripada melanggar m4ngsa, katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Katanya, akibat kemalangan itu, penunggang motosikal mengalami kecedera4n pada bahagian lutut, bahu dan rusuk.

M4yat m4ngsa dibawa ke Hospital Sultan Ismail (HSI) di sini untuk bedah siasat, manakala pemandu kereta tersebut yang merupakan lelaki berusia 34 tahun tidak mengalami kecederaan.

Kes berkenaan disiasat mengikut Sek 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987, katanya.

Apa yang berlaku mengundang pilu insan insan yang mengenali arwah Nurul akibat jalan berlubang dia menjadi m4ngsa jen4zah selamat disemadikan hari ini didalam suasana cuaca redup semoga keluarganya tabah. Al fatihah.