Piluu pasangan suami isteri mninggal dunia trsepit kmlangan (5gmbr)

Tampin : Sepasang suami isteri m4ut selepas terbabit dengan n4has dengan lori di Jalan Tampin-Gemas, dekat Kampung Gedok, malam tadi.

Dalam kejadian berkenaan, Mohamad Ismail, 70, dan Halijah Hamat, 62, beralamat di Felda Palong 3 disahkan m4ut di lokasi kejadian.

Difahamkan pasangan suami isteri itu dalam perjalanan dari rumah saudaranya di Kampung Pondoi ke kediaman mereka di Felda Palong 3.

Taktau nak cakap apa..terima kasih yang mendoakan..juga doakan yang baik2 untuk arwah..doakan dipermudahkan segala urusan di hospital..semoga arw4h di tempatkan di kalangan orang2 yang beriman..al-Fatihah, Halijah Binti Hamat Mohamad Bin Ismail-20/1/2021(Rabu).

Menurut Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Gemencheh, Norfaizal Ahmad, pasukannya bergegas ke lokasi kejadian sebaik menerima panggilan pada pukul 8.46 malam dan tiba di lokasi pada pukul 8.52 malam.

Sebaik tiba di lokasi, kedua-dua m4ngsa yang dipercayai merupakan suami isteri masih tersep1t di dalam kenderaan berkenaan.

Kem4langan membabitkan sebuah kereta jenis Proton Saga dan sebuah lori lima tan, katanya ketika dihubungi, dekat sini, tadi.

Norfaizal berkata, kedua-dua m4ngsa yang tersepit berjaya di bawa keluar kira-kira 20 minit.

Menurutnya, kedua-dua m4ngsa telah disahkan men1nggal dunia oleh pasukan paramedik yang tiba di lokasi kejadian.

M4yat mangsa telah di hantar ke Hospital Tampin bagi proses bed4h siasat.

Semoga anak anak tabah kehilangan ayah dan ibu tersayang serentak yang maha esa lebih sayangkan diri mereka berdua. Al fatihah.