Piluu isteri mnunggu hari brsalin, suami tersyg prgi selamanyaa!

Kajang : Seorang kakitangan Pos Cawangan Bandar Baru Bangi meninggal dunia dalam kemlangan hari ini semasa dalam tugasan menghantar surat dan bungkusan Pos Malaysia.

M4ngsa Muhammad Radzi yang menunggang motosikal Pos Malaysia telah terlibat kem4langan dipercayai dilanggar oleh sebuah kenderaan yang tidak dapat dikenal pasti.

Arw4h disahkan men1nggal dunia ditempat kejadian impak kem4langan yang menimpa dirinya.

Apa yang berlaku mengundang pilu orang ramai apabila gambar kem4langan melibatkan arw4h telah dimuat naik dilama facebook Bandar Baru Bangi Community sebentar tadi.

Apa yang berlaku mengundang pilu orang ramai ini lah nasib mereka yang berkerja sebagai penghantar setiasa memberi tugasan yang terbaik supaya barang yang dikirim dapat disampikan dengan selamat kepada pelanggan.

Tidak disangka ny4wa mereka menjadi gadaian kerana selalu berada diatas motosikal dan jalan raya untuk menyelesaikan tugasan menghantar barang.

Apa yang berlaku kepada Muhammad Radzi amat menyedihkan dia yang baru mendirikan rumah tangga 25 Januari lalu kini masih dalam fasa pertama perkahwinan.

Isteri arw4h Puan Nur Azura Abdullah kini hanya menunggu hari untuk melahirkan anak sulung mereka, beratnya dugaaan buat isteri ini untuk menempuhi semua ini.

Namun yang maha esa lebih sayangkan Muhammad Radzi perginya disaat sedang mencari rezeki buat keluarga dan anak yang bakal lahir pada hari jumaat yang mulia.

Punca sebenar kejadian kini disiasat oleh pihak berwajib sama sama kita doakan agar Puan Azura kuat dan roh arwah suaminya tenang disana. Al fatihah.