Pergi jua setelah bertrung nywa, moga istri arwh serta 2 anknya segera smbuh!

Kuala Lumpur : Bapa dua anak, Aizameen Haqim Abd Razak yang menghidap asma kr0nik dan masalah p4ru p4ru men1nggal dun1a kira kira jam 1.47 tengahari tadi.

Aizameen, 27, menghembuskan naf4s terakhir di Unit Rawatan Rapi (ICU), Hospital Melaka.

Perkara itu dimaklumkan sepupu isterinya, Emmy Farhany Ahmad, 41, menerusi kiriman Whatsapp kepada Harian Metro.

Salam semua, nak maklumkan Aizameen Haqim telah pergi menghadap Il4hi.

Sama sama kita doakan kesejahteraan arw4h, Al fatihah, katanya.

Setakat ini, jen4zah Aizameen dilaporkan masih berada di hospital untuk diuruskan sebelum dikebum1kan di Kampung Paya Dalam, Melaka.

Kelmarin, portal Harian Metro melaporkan kisah Aizameen dan isterinya, Fatin Atikah Munzahit, 26, yang terpaksa berpisah dengan satu sama lain selepas dimasukkan ke ICU.

Aizameen dimasukkan ke ICU pada 30 Oktober lalu selepas mengalami asma kr0nik manakala isterinya, Fatin dimasukkan ke ICU Isnin lalu akibat jangkitan kum4n dalam d4rah.

Manakala anak bongsu mereka, Fitiya Ariana yang berusia dua bulan turut dimasukkan ke wad akibat cirit birit dan najis berd4rah sementara abangnya Firash Aedrian, 2, mengalami ekzema kini dijaga oleh ibu saudara kanak-kanak itu, Nur Shuhaila Mazlan, 28.

Fatin bagaimanapun sudah dipindahkan ke wad biasa kelmarin sebelum keluar hospital bersama bayinya, Fitiya petang semalam. Al fatihah.