Papaa sudh tiadaa syg, djemput ilaahi otw kluar utk brkerja!

Banting : Sebak dan pilu apa yang berlaku perjalanan suami untuk ketempat kerja rupanya perjalanan terakhir buat arwah Mohd Ashraf atau lebih mesra dengan panggilan acap dikalangan rakan rakan.

Kosmo melaporkan Rutin harian seorang lelaki ke tempat kerjanya ber4khir tragedi apabila kenderaan dipandunya terbabas dan mel4nggar sebatang pokok di Kilometer 36.9 Lebuh Raya Lembah Klang Selatan SKVE, pagi tadi.

Dalam kejadian kira-kira pukul 7.30 pagi, Mohd Ashraf Mohd. Murad, 29, yang merupakan pekerja Pelabuhan Barat men1nggal dunia akibat tersep1t di dalam kenderaannya.

Ketua Polis Daerah Kuala Langat, Superintendan Azizan Tukiman berkata, m4ngsa yang memandu sendirian kereta jenis Perodua Axia dalam perjalanan ke tempat kerja di Pelabuhan Barat dari Bandar Saujana Putra.

Setiba di lokasi kejadian, m4ngsa dikatakan hilang kawalan lalu terbabas ke bahu kiri jalan sebelum mel4nggar sebatang pokok.

Impak pelanggaran itu, m4ngsa tersepit di tempat duduk sebelum dikeluarkan pihak bomba dan disahkan men1nggal dunia di lokasi kejadian,katanya ketika dihubungi Kosmo hari ini.

Jelas beliau, m4yat m4ngsa kemudiannya dihantar ke Hospital Banting untuk bed4h siasat.

Kes disiasat mengikut Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987, semoga isteri arwah tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan arwah suaminya, tiada lagi suami dan papa buat dua ank kecil ini. Al fatihah.