Papaa sudaah tiada syg ,” Doakn yg baik2 buat arwh Kpl Annuar rizan” (5Gmbr)

Kota Tinggi : Seorang anggota polis ditemui men1nggal dun1a di tepi sungai berhampiran Taman Kanak-Kanak, Kota Tinggi di sini semalam.

M4yat anggota berpangkat Koperal itu ditemui pada pukul 12.55 tengah hari berhampiran sebatang pokok oleh orang awam.

Difahamkan, m4ngsa yang berusia 30 tahun itu merupakan anggota polis Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kota Tinggi.

Melalui facebook Orang Kota Tinggi ” Dukacita dimaklumkan admin mendapat perkhabaran bahawa Kpl Annuarrizan (anggota Balai Polis Kota Tinggi) telah kembali ke rahmatullah pada siang tadi.

Allahyarham Annuarrizan telah meninggalkan waris seorang balu Nurul Syahida dan seorang anak Muhammad Nur Naufal bin Annuarizan berumur 5 tahun.

Admin dan sahabat mengucapkan salam takziah buat keluarga arwah dan mendoakan agar di ampunkan segala dosanya, semoga dirahmati rohnya dan ditempatkan bersama-sama golongan orang beriman. Aamin Al Fatihah Salam Takziah “.

Ketua Jabatan Siasatan Jen4yah Johor, Datuk Md Yusof Ahmad berkata, hasil bed4h siasat yang dijalankan mendapati tiada keceder4an atau unsur unsur jen4yah ke atas badan m4ngsa.

Kawan arwh bersama anak tunggal Koperal Annuarrizan adik Muhammad Naufal

Siasatan kita juga mendapati m4ngsa yang berasal daripada Kuching, Sarawak itu sebelum ini mengalami kemurung4n.

M4ngsa juga pernah mendapatkan rawatan psikiatri di hospital berhubung masalah kesih4tan yang dialaminya,katanya ketika dihubungi Kosmo, di sini hari ini.

Md Yusof berkata, siasatan lanjut berhubung mengenai m4ngsa masih dijalankan dan setakat ini polis klasifikasikan kes sebagai m4ti mengejut.

Ujarnya, jen4zah akan dibawa pulang ke kampung halamannya di Kuching, Sarawak untuk dikebumikan hari ini.Al fatihah.