Papa sudah tiada sayang, dia dijmput ilaahi ktika mencari rezeki (5gmbr)

Sungai Buloh : Berakhir tugas mu didunia kepada keluarga mu, dirimu dijemput ilahi disaat sedang berkerja mencari rezeki buat keluargamu.

Apa yang menimpa dirimu sungguh memilukan pergi meninggalkan isteri dan anak anak yang masih kecil yang memerlukan kasih sayang mu.

Akhbar melaporkan seorang penghantar makanan Grabfood m4ut selepas motosikal yang dinaiki gagal mengelak lalu merempvh sebuah lori di Simpang Empat Jalan Welfare, Kampung Baru Sungai Buloh di sini hari ini.

Dalam kejadian kira-kira pukul 9.30 pagi, m4ngsa, Muhammad Darwis Muhammad Solih, 32, yang p4rah di kepala men1nggal dunia di tempat kejadian.

Salam semua warga facebook yg dikasihi..saya hanya ingin memanjangkan info jika ada yang ingin memberi sumbangan ikhlas kepada isteri allahyarham Muhammad Darwis bin Muhammad Solih.

Beliau telah meninggal dunia pada hari Selasa (2 februari 2021) kerana kem4langan jalan raya yang sedang membawa grabfood.allahyarham telah pergi meninggalkan isteri dan 3 orang anak.

No account : 7624871846, Bank : CIMB, Nama pemilik : Hazawani binti Mohd Radzi (isteri), No fon : 0173116264, jika ada yang nak share, boleh share.sgt dialu2kan~ terima kasih.⭐-Siti Natrah Ibrahim.

Ketua Polis Daerah Sungai Buloh, Superintendan Shafa’aton Abu Bakar berkata, berdasarkan siasatan, kem4langan dipercayai berlaku apabila kedua-dua mereka menghala ke arah Jalan Welfare.

Sebaik tiba di tempat kejadian, lori tersebut memasuki simpang kanan dan dalam masa yang sama motosikal yang ditunggang m4ngsa sedang cuba memotong kenderaan berat itu.

Bagaimanapun motosikal m4ngsa tidak sempat mengelak lalu mel4nggar bahagian hadapan sebelah kanan lori. Akibat rempuhan itu, m4ngsa tercampak bersama motosikal dan men1nggal dunia di tempat kejadian, ujarnya dalam kenyataan hari ini.

Menurutnya, pemandu berusia 26 tahun dan beralamat di Klang tidak mengalami sebarang keceder4an, Katanya, kes disi4sat mengikut Seksyen 41(1) APJ 1987.

Semoga Puan Hazawani tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan diri suaminya moga rohnya tenang disana. Al Fatihah.