Papa pergi jua, Ayah Datuk Afdlin Meninggal dunia!

Kuala Lumpur : Papa pergi jua, Ayah Datuk Afdlin Meninggal dunia! Semoga Datuk Afdlin tabah selepas menerima rawatan dan rawatan pembed4han ayah kepada Datuk Afdlin disahkan men1nggal dunia awal pagi tadi.

Harian metro melaporkan Bapa pelakon dan pengarah, Datuk Afdlin Shauki iaitu Aksan Abu Bakar men1nggal dunia di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM), Kuala Lumpur jam 2.57 pagi hari ini.

papa-pergi-jua-ayah-datuk-afdlin-meninggal-dunia

Berita sedih itu dikongsi Afdlin, 49, menerusi Instagram dan meminta orang ramai sedekahkan al-Fatihah dan doa buat Allahyarham bapanya.

Dukacita dimaklumkan bahawa ayahanda tersayang kami Aksan Abu Bakar sudah kembali ke rahmatullah pada hari Selasa, 11 Ogos 2020, pukul 2.57 pagi di PPUKM, KL.

papa-pergi-jua-ayah-datuk-afdlin-meninggal-dunia

Sama-sama kita doakan rohnya dirahmati dan ditempatkan dengan golongan orang-orang yang beriman, tulisnya.

Afdlin juga mengakui pasti merindui senyuman ceria bapa tersayangnya itu dan meminta keampunan bagi pihak arwah daripada sesiapa yang mengenalinya.

papa-pergi-jua-ayah-datuk-afdlin-meninggal-dunia

Tolong ampunkan ya! Beliau juga memaafkan semua orang dan juga berkata beliau tidak ada rasa dend4m atau sakit hati dengan sesiapa. Al-fatihah, I love you papa…Assalamualaikum, katanya.

Bagaimanapun, Afdlin tidak mendedahkan penyakit yang dihidapi Allahyarham.Pada 12 June tahun lalu Datuk Afdlin Shauki, berkongsi berita sedih permergian adiknya, Jefri Adzman Aksan, akibat kemalangan, menghembuskan nafas terakhir di Hospital Thomson Kota Damansara, Petaling Jaya. semoga roh kedua dua insan yang Datuk Sayang tenang disana.Al fatihah.

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo