Pak Tam dah tiada otw kerja, tinggalkn istri dan ank kecil!

Seberang Perai : Perjalanan seorang lelaki dan juga ayah kepada seorang cahayamata untuk ketempat kerjanya berakhir dengan tr4gedi bila motosikal yang ditunggang terlibat kem4langan.

Dalam kem4langan membabitkan tiga kenderaan di Jalan Telok Air Tawar, Butterworth, Mangsa Mohd Hafiz Ramzan, 27, atau lebih mesra dengan panggilan Pak Tam disahkan men1nggal dun1a ditempat kejadian akibat rempuhan kenderaan yang dipercayai kereta.

Dalam kejadian kira-kira pukul 7 pagi itu Pak Tam disahkan men1nggal oleh pihak perubatan akibat kecederaan kep4la dan b4dan.

Apa yang berlaku mengudang pilu insan insan yang mengenali arw4h dan isteri.

Alfatihah Apit Ramzan, Allahu taksangka sungguh wei tu hg, semoga istri arwah kuat dan tabah 😭😭😭salam takziah buat family -Adeq Nonie

Salam Takziah Buat Arw4h dan KeluargaArwah Paktam,Perginya seorang sahabat yg pernah mengajar aku erti semangat untuk berniaga.

Tak pernah putus asa, Sentiasa bersyukur dgn apa yg dapat,Berkongsi rezeki ketika senang, Semoga kau tenang disana kawan.

Semoga Arwah di Cucuri Rahmat dan Ditempatkan dikalangan Yg Beriman Amin, Mohon sedekahkan Al Fatihah Buat Arwah Aminnnn- Amirul Pulsar.

Ketua Polis Daerah Seberang Perai Utara Asisten Komisioner, Asisten Komisioner Noorzainy Mohd. Noor berkata, kejadian dipercayai berlaku selepas motosikal dari arah Kepala Batas menuju ke Butterworth mel4nggar basikal yang sedang menyeberangi jalan ke Taman Telok Molek.

Katanya, akibat pelanggaran itu, kedua-kedua mangsa tercampak di atas jalan dan penunggang basikal kemudiannya dil4nggar oleh sebuah kereta yang tidak sempat mengelak.

Penunggang basikal d1seret sejauh 10 meter, manakala kedua-dua m4ngsa m4ut di tempat kejadian.

Kita sedang mengesan pemandu kereta yang melarikan diri sejurus kejadian dan orang ramai yang mempunyai sebarang maklumat berhubung kejadian diminta menghubungi pihak polis bagi membantu siasatan, katanya kepada pemberita di sini.

Menurutnya, m4yat kedua-dua m4ngsa kemudiannya dihantar ke Hospital Kepala Batas di sini untuk bed4h siasat.

Kes disiasat mengikut Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987, Semoga isteri arwah Puan Eyda Wati tabah dengan apa yang berlaku, tiada lagi suami dan ayah pada sikecil pergi dijemput ilahi saat keluar mencari rezeki. Al fatihah.