Moga kak cpt smbuh , ” tegar buat istri sdg hamil mcm tu ” (5Gmbr)

Johor Bharu : Seorang wnita meng4dung kritik4l apabila dipvkul suami dalam kejadian selasa lalu dan kini sedang menerima rawatan di Unit R4watan Rapi akibat keceder4an p4rah yang dialami.

Mengikut adiknya Fazariah Nordin yang memuat naik kisah sedih apa yang menimpa kakaknya Jahidah Nordin dilaman sosialnya malam tadi mendapat lebih 2 ribu kongsian pelayar media sosial.

Mengikut Fazariah yang sempat melawat kakaknya di Hospital kakaknya mengalami keretak4n rahang muka dan tulang belakang, muka leb4m,mata merah leb4m hitam serta bengk4k.

Sewaktu dihantar ke Hospital pada selasa lalu kakaknya mengalami pend4rahan ot4k yang serius sehinggakan doktor terpaksa membuat pembed4han selama 12 jam untuk memotong sedikit tulang kepada bagi mengelakan tekanan yang amat kuat pada 0tak kakaknya.

Dia sebagai adik h4ncur luluh hati melihat kakak tersayang menderit4 sedemikan akibat seorang suami yang bertindak amat kej4m pada isterinya yang sedang menga4ndung anak mereka.

Apa yang berlaku amat mengejutkan, laporan polis telah dibuat di Balai Polis Senteral Johor Bahru, mengikutnya adiknya lagi keker4san yang dilakukan abang iparnya pada kakaknya bukan baru.

“Kau dah buat kakak aku ny4wa nyawa ikan, bertarung ny4wa dengan k4ndungan yang masih baru, kami menanti kau bro, kes4lahan dulu kau boleh lepas kali ini tidak lagi ” tulis Fazariah Nordin.

Kes kini dalam sias4tan pihak berwajib Fazariah memohon orang ramai mendoakan kakaknya kuat dan kembali sembuh sedih melihat kakaknya yang kepada telah dibotakkan kerana membuat pembed4han pada kepalanya bagi membuang d4rah beku.

Semoga kakanya kuat dan pelaku mendapat hukum4n yang setimpal, kesihan isteri dia begitu teruja memuat naik status yang dia telah mengadung dibulan ramadan yang mulia tidak disangka kegembiraan itu sekelip mata bertukar duka. Credit fb Fazariah Nordin.