Maafkn Pa dan ma syg, ” Lepas bertrung nywa Khaleel prgi jua ” (5Gmbr)

Dungun : Seorang b4yi lelaki Khaleel Islam Mohamad Ehafizuddin berusia 14 bulan men1nggal dunia malam tadi selepas dikejarkan ke hospital selepas mengalami pend4rahan dalaman ketika di bawah jagaan pengasuh di Paka dekat sini pada kelmarin.

Bayi tersebut yang mengalami pend4rahan di bahagian ubun-ubun dan ret4k tulang kepala menghembuskan n4fas terakhir ketika dirawat di Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ), Kuala Terengganu pada pukul 10 malam tadi.

Assalamualaikum sahabatku😃, Sekejap lagi selesai siasatan polis Dan forensic. Kita bawak balik arwah adik khaleel ke Ketengah jaya kerteh 4, insyaAllah Kita simpan adik sana harini, Semoga dipermudahkan Allah. Aminnnnn🤲✌️♥️

Doakan kami soba, terima kasih buat semua sobat yang tak henti henti bagi semangat bagi doa bagi harapan baru insya Allah, Allah balas semua nanti terima kasih sobat🙏.

Ketua Polis Daerah Dungun, Superintendan Baharudin Abdullah berkata, anak pasangan pengusaha kedai makan tersebut didakwa telah terjatuh dari katil di rumah pengasuhnya pada pukul 10.30 pagi kelmarin.

B4yi lelaki itu dihantar ke rumah pengasuh oleh ibubapanya yang menetap di Felda Kerteh 4 dekat sini ke rumah pengasuh di Paka pada pukul 10.15 pagi, Sabtu lalu.

Lebih kurang 15 minit kemudian, bapa m4ngsa telah dihubungi suami pengasuh anaknya untuk memaklumkan insiden menimpa anaknya sewaktu dia dan isteri sedang berada kedai makan mereka di Paka, katanya.

Salam Takziah buat kedua ibu bapa anak Syurga ini, Semoga ibu bapa arwah diberikan kekuatan & ketabahan dgn ujian ni, Al-Fatihah.


بِسْم ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞ صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞ امين

Semoga En Ehafizuddin dan Puan Ara tabah yang maha esa lebih sayangkan anak syurga mereka.