Lkpl Attan mninggal akbt str0k H4ba, hmpir 24jm brtrung nywa(4gmbr)

Kuantan : Seorang anggota Polis meninggal dunia di Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) Kuantan semalam semasa kejadian dipercayai arwah dalam tempoh bercuti selama 1 minggu pulang kekampung halamannya diKuantan.

Lans Koperal Attan Khairul Nizam Atan Mohamad yang bertugas di Ibu Pejabat Polis Kelantan ditemui tidak sedarkan diri didalam kereta lalu dimasukan ke Hospital diUnit Rawatan Rapi (ICU) HTAA pada 27 Dec 20 pukul 340 petang.

Hampir 24 jam bertarung nyawa dalam rawatan di ICU Lans Koperal Attan disahkan meninggal dunia pada pukul 954malam disahkan alami pendarahan dalam kepala yang dipercayai berpunca dari Strok Haba.

Apa yang berlaku mengejutkan dan mengudang pilu keluarga dan insan insan yang megenali arwah,Lk Attan berasal dari Kuantan.

Kita baru jah chat nk temu tan tp hari ni dpt berita buat kwe xcaya dn tertanya tanya betul ke? betul ke?.

Tp hakikat kawe keno terima jgk yg allah lebih syg demo tan, Demo mmg org baik² kwe knl demo dlu demo xpenah buat kwe kecwo.

Alfatihah buat demo tan 😭 salam takziah buat keluarga atan Attan Khairul Nizam Al-Fatihah(dibaca).

Semoga roh arwah dicucuri rahmat & ditempatkan dikalangan orang-orang beriman.- Adib Shafiq.

AL fatihah dibaca, call nak jumpa cakap cuti 1minggu, tunggu2 tak datang2 maaf jika tersalah, saya maaf segalanya jika ada yang tersilap dimasa persahatan kita.

Seorang adik yang baik, tapi maha pencipta lebih menyayangi Khairul Nizam, Semoga ditempatkan dikalangan orang orang yang soleh al fatihah Aminnn😔 – P Heart Corner.

Semoga keluarga arwah tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan Attan pergi dijemput ilahi disaat sedang bercuti tidak sangka dia pergi dijemput ilahi akibat strok haba yang jarang berlaku moga rohnya tenang disana. Al fatihah.