Kembar mula rindukn Ayh, ” Doakn arwh suami mninggal ketika mencari rezeki ” (5Gmbr)

Gombak : Sebak dan pilu apa yang berlaku seorang isteri tidak menyangka suami yang keluar untuk berkerja rupanya akan pergi selamanya akibat di p4nah petir semalam ketika berkerja sebagai pemandu lori.

Bagi Puan Aufaa hanya mampu doa dikirim buat suami paling memilukan dua orang anak kembar mereka sudah mula rindukan papa mereka, hanya video dalam telefon bimbit menjadi pengubat rindu sikembar.

Bismillahirahmanirahim, Dari dia kita dtg dari dia kita kembali , Ya Allah ampuni dosa suamiku, Terima kasih beri kami kebahagiaan untukku .

Terima kasih kerana beri aku pinjamkan dia untukku, Tak mampu berkata apa , semoga Allah merahmati arwah suamiku , tempatkan dia di syurga bersama orang2 beriman . Amin . – Aufaa.

Sinar melaporkan seorang pemandu lori men1nggal dunia disyaki dip4nah petir di kawasan kuari untuk mengisi batu di Lebuh Raya Kuala Lumpur Kuala Selangor (Latar) Rawang di sini pada Isnin.

Timbalan Ketua Polis Daerah Gombak, Superintenden Zainal Mohamed Mohamed berkata, pihaknya menerima panggilan daripada orang awam pada jam 4.05 petang yang memaklumkan mengenai insiden itu.

Sepasukan anggota polis dari cawangan kereta peronda (MPV) Ibu Pejabat Polis Daerah Gombak ke lokasi kejadian.

Pihak ambulans dari Hospital Selayang turut tiba di tempat kejadian mengesahkan m4ngsa telah men1nggal dunia,katanya dalam kenyataan pada Selasa.

Zainal Mohamed berkata, m4ngsa yang di Kenali dengan nama Syah,27, berasal dari Kelantan tahun pergi ke kawasan kuari untuk berkerja ketika hujan lebat.

M4ngsa meletakan kenderaannya lebih kurang 50 meter dari tempat muatan batu bata, Dia kemudian telah keluar dan berdiri di tepi lori untuk mengikat kanvas muatan batu bata.

Dia itu kemudian ditemui terbaring di tepi kenderaan berkenaan. Pemeriksaan lanjut pada b4dan m4ngsa dapati tiada unsur-unsur jen4yah.

M4ngsa dihantar ke Unit Forensik, Hospital Selayang untuk bed4h siasat bagi mengenal pasti punca kem4tian, Kes diklasifikasikan sebagai m4ti mengejut (SDR), katanya.

Semoga isteri dan keluarga arwah tabah dengan apa yang berlaku dia pergi dijemput ilahi disaat sedang berkerja mencari rezeki buat keluarga tersayang.Al fatihah.