Jururwat JKNPP mninggal duniaa, hilng sudh sakitt yg dideritaii mu (5gmbr)

Seberang : Dukacita dimaklumkan bahawa Jabatan Kesihatan Negeri Pulau Pinang (JKNPP) telah kehilangan seorang warga kerja berwibawa, permata yang menyumbang bakti penuh hemah di fasiliti JKNPP.

Allahyarhamah Nurulainee binti Khalid, Jururawat Masyarakat Gred U24 (TBK) dari Jabatan Pediatrik, Hospital Seberang Jaya telah men1nggal dun1a pada 30 Disember 2020 jam 3.11 pagi.

Permergian nya mengundang pilu keluarga dan insan insan yang mengenali dirinya, punca permergian adalah K4nser Payud4ra yang dideritanya, kini hilang sudah s4kit yang diderit4inya pergi buat selamanya dijemput ilahi.

Semoga roh allahyarhamah dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.
Al-Fatihah.

Salam takziah buat keluarga arw4h, Hilang sorang sahabat sepejuangan kjmpm group 1/2003, Al fatihah, damai la kau disana sahabat (kak Ain) – Qeesha Ixora.

Terima kasih x terhingga buat rakan2 seperjuangan arw4h atas ucapan dan doa kalian, Alhamdulillah arwah pergi dgn tenang sekali, Jen4zah slmt d kebumikn pkl 11 td – Noor Emilia Khalid.

Salam takziah buat hairi sekeluarga,damaila tenangla wahai sahabatku, arw4h seorang sahabat,rakan sekerja yang baik dan rajin,sentiasa senyum, semoga rohnya ditempatkan dikalangan para syuhada, aaminn – Aida Irma.

innalillahiwainailaihirojiun, Pagi tadi menerima perkhabaran bahawa kawan sekolah menengah khir Johari men1nggal dun1a, 1 kelas semasa Tingkatan 2 😭.

Arwah seorg yg lemah lembut,ckp sopan, lps sek mmg lost ctc, Allahuakhbar, Semoga Arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman dan solehah.

Rehat lah kwn…kami akan mnyusul satu hari nnt, 😔Al Fatihah (dibaca).

Utk kak Ain 😭, last jupe 15tahun yg lepas, dr pagi td, mmg ade nampak psl ni, tp kesihatan x mengizinkan, jadi tgok sekali imbas jee.

Grup kolej x buka tgo mmg x caro ke henpon pun last2 dpt wasap dr sorg sahabat bagitahu sy.

Shaa tgok ni tgok betul sape ni, Ya Allah, luluh hati ni rupanya Sahabat 1 kolej dulu kak ain rupanye😭.

Dia seorg yg lemah lembut jer, senyum jerr, manja2 gitu klu bercakap terngiang2 dekat telinga ni, ayat kak ain sokmo klu jupe dgn sy “Shaa ni kan, kak ain tgok manja sungguh” 😭 Rindu nyee kat akak.

Smg arw4h, di lapangkan kubur nye..ditempatkan bersama org2 yg beriman disisi Allah Aamiin, klu dekat2, shaa dah gtapi kami jauh – Rose Dhia.

Pihak JKNPP merakamkan ucapan takziah kepada seluruh ahli keluarga allahyarhamah dan pemergian beliau merupakan kehilangan yang sangat dirasai oleh pihak JKNPP.

Semoga suami dan anak anakmu tabah yang maha esa lebih sayangkan mu walaupun ramai amat terkejut dan bersedih permergian mu yang disifatkan mereka seoraang insan yang sangat baik. Al fatihah.