Jenzah aok senyum abg, Ramai beri pnghormatan trakhir!

Kangar : Jenzah aok senyum abg, Ramai beri pnghormatan trakhir! Permergian abang tersayang mengundang pilu seorang adik apabila sebelum kemalangan arwah abang sempat berkongsi gambar digroup whats app keluarga.

Bagi Fiqa Sani permergian abang tersayang amat dirasai dirinya tambahan pulak selepas melihat ramai orang datang ke Hospital dan Tanah perkuburan untuk memberi penghormatan terakhir buat abang, rata rata kata mereka mendakwa arwah abang terlalu baik kebanyakan mereka pernah abang tolong.

Jadi permergian mengejut abang mengundang kesedihan buat semua dan merek amat merasai permergian abang.

jenzah-aok-senyum-abg-ramai-beri-pnghormatan-trakhir

Harian metro melaporkan pegawai polis berpangkat Inspektor m4ut dalam kemalangan motosikal dalam perjalanan ke tempat kerjanya di Jalan Padang Katong, Kangar, 9.50 malam tadi.

Mangsa, Inspektor Khairil Muzzammir Abdullah Sani, 34, yang bertugas di Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Perlis men1nggal dunia ketika mendapatkan rawatan di Wad Kecemasan Hospital Tuanku Fauziah (HTF).

Kemalangan dua motosikal itu turut membabitkan lelaki berusia 18 tahun dan ibunya, 43, yang ceder4.

jenzah-aok-senyum-abg-ramai-beri-pnghormatan-trakhir

Ketua Polis Daerah Kangar, Superintendan Wari Kiew berkata, mangsa dari arah Jalan Raja Muda ke Bintong sedang menaiki motosikalnya sebelum melanggar motosikal dinaiki dua beranak terbabit yang keluar dari persimpangan Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Putra.

Akibat pelanggaran itu, motosikal m4ngsa terseret sejauh 25 meter sebelum melanggar tiang.

Dua beranak terbabit mengalami keceder4an luka di siku dan kaki selain penunggang berusia 18 tahun itu mengadu sakit pinggang sebelum mereka dibawa ke HTF bagi mendapatkan rawatan lanjut,katanya ketika dihubungi hari ini.

jenzah-aok-senyum-abg-ramai-beri-pnghormatan-trakhir

Wari berkata, hasil ujian air kencing terhadap penunggang lelaki terbabit mendapati dia positif sy4bu ketika menunggang motosikal berkenaan.

Dia kini direman hingga esok bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 44(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987 kerana memandu dalam pengaruh d4dah hingga menyebabkan kem4tian, katanya.

Jenazah abang Fiqa selamat disemadikan tengahri tadi dia juga bersyukur kerana dapat menemani jenzah abang dari Hospital hinggakan ke Tanah Perkuburan sambil menaiki kereta jen4zah.
Semoga seluruh keluarga Fiqa tabah dengan dugaan ini diharap isteri arwah juga tabah dengan apa yang berlaku insan yang amat baik Allah sayang. Al fatihah.

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo