Insan tak berdosa jadi mgsa kecuaian org lain!

Kuala Lumpur : Insan tak berdosa jadi mgsa kecuaian org lain! Mereka suami isteri dipuncak bahagian tidak disangka oleh isteri kebahagian mereka berdua berakhir disini akibat kecuaian orang lain yang memandu secara melulu sehinggakan meragut ny4wa sisuami tersayang.

Najmuddin Nazli,29, telah terlibat kemalangan ketika sedang berkerja disite akibat dirempvh sebuah kereta mazda yang dipandu secara merb4haya dan dalam keadaan m4buk.

Najmuddin atau lebih mesra dengan nama panggilan Budin dirawat di ICU Hospital Kuala Lumpur akibat parah kesan kemalangan yang dideritanya.

insan-tak-berdosa-jadi-mgsa-kecuaian-org-lain

Apa yang berlaku mengundang pilu keluarga dan insan insan yang mengenali Budin dan isterinya, arwah seorang insan yang sangat baik dan amat disenangi rakan rakan dari zaman sekolah dan semasa dia belajar.

Budin dan isterinya baru 8bulan mendirikan rumahtangga yang mana mereka melangsungkan perkahwianan awal januari lalu, gambar gambar kemeriahan majlis perkahwinan masih terpahat diwall facebook mereka tidak disangka suami tersayang pergi buat selamanya dijemput ilahi akibat kecuaian orang lain.

Budin menghembus nafas terakhir pada pukul 10.45 pagi di Hospital Kuala Lumpur impak impak kem4langan yang dideritainya.

insan-tak-berdosa-jadi-mgsa-kecuaian-org-lain

Sebak ucapakan saudara mara dan rakan rakan arwah dilaman sosial permergian Budin apa yang menimpa dirinya amat menyedihkan.

Al-Fatihah (dengan dibaca) buat anak buah, Muhammad Najmuddin bin Nazli (20/5/1991 – 26/8/2020) yang telah kembali ke rahmatullah jam 10.45pagi tadi. Jenazah masih di HKL untuk urusan selanjutnya.
Acik redha, Mudin.

Baru nak´┐╝ share gambar tempoh hari, Harini 26 hb, mendapat khabar duka, rakan sekelas ketika Diploma, juga rakan seuniversiti ketika degree telah pun pergi menghadap Ilahi. Semoga syurga buatmu sahabat. Sedekahkah Al Fatihah kepada Muhammad Najmuddin Nazli (Budin).

insan-tak-berdosa-jadi-mgsa-kecuaian-org-lain

Peringatan buat kita yang masih hidup, bahawa tiap-tiap yang bernyawa pasti akan merasai kematian. Juga kematian bukan milik orang tua. Tanggal 24 Ogos, baru sahaja Dc terima banyak ucapan dan doa dari rakan-rakan di semua medium. Terima kasih tak terhingga diucapkan. Juga yang memberi hadiah, terima kasih.

Meningkatnya usia, maka hampir berkuranglah waktu untuk berada di bumi. Jika tempoh hari Dc terima banyak ucapan yang menggembirakan, suatu hari nanti, timeline Dc pasti akan dipenuhi dengan ucapan selamat tinggal.

Siapa dulu? Dc atau kalian? Wallahualam, semuanya kuasa Allah. Jadi sementara masih hidup, jangan lupa tingkatkan amal masing-masing.

Terima kasih mama sebab lahirkan Ika. Terima kasih abah sebab banyak mengajar Ika. I miss you badly-IkaDekchik

Semoga isteri arwah tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan arwah suaminya, semoga pelaku dapat hukuman yang setimpal dengan perbuatannya insan yang tidak bersalah menjadi mangsa. Al fatihah.

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo