Ibu dan dua anak ajaal bersama kereta dirempvh!

Tanjung Karang : Ibu dan dua anak ajaal bersama kereta dirempvh! Perjalanan 3 sekeluarga menaiki Honda City malam tadi berakhir dengan tragedi lewat malam tadi.

Kereta Jenis Honda City yang di pandu Nurkhalisah anak sulung keluarga ini dirempvuh sebuha pacuan 4 Roda jenis Nissan Frontier yang dipercayai memandu dalam keadaan melulu sehinggakan hilang kawalan lalu merempvh kereta yang dinaiki mereka bertiga.

Info awal ditempat kejadian pemandu Nissan Frontier dipercayai memandu dalam keadaan m4buk sehinggakan merempuh kereta lain yang tidak bersalah.

ibu-dan-dua-anak-ajaal-bersama-kereta-dirempvh

Harian Metro melaporlan Tiga beranak m4ut, manakala seorang kritik4l selepas terbabit dalam kemalangan membabitkan tiga kenderaan di Kilometer 37 Jalan Klang-Teluk Intan, dekat Kuala Selangor, malam tadi.

Dalam kejadian 10.45 malam itu, m4ngsa, Anni Kholilah, 42 serta dua anak perempuannya, Nurkhalisah Ali Yusri, 24 dan Nur Syafiqah Ali Yusri, 17, masing-masing yang menaiki Honda City m4ut di lokasi kejadian.

Pemandu pacuan empat Nissan Frontier berusia 40 tahun pula dilaporkan kritikal dan dihantar ke Hospital Tanjong Karang (HTK) sementara pemandu kereta Perodua Viva berusia 24 tahun tidak cedera.

ibu-dan-dua-anak-ajaal-bersama-kereta-dirempvh

Ketua Polis Daerah Kuala Selangor Superintendan Ramli Kasa berkata, siasatan di tempat kejadian mendapati Nurkhalisah yang memandu Honda City dari arah Tanjong Karang menuju ke Pelabuhan Klang.

Katanya, pemandu Nissan Frontier pula memandu dari Klang menghala ke Kuala Selangor.

Tiba di lokasi, Nissan Frontier terbabit dipercayai masuk ke haluan bertentangan dan bertembung dengan Honda City.

Kemudian, Perodua Viva yang berada di belakang Honda City mengelak kenderaan yang kemalangan itu dan melanggar bahagian sisi hadapan kanan Nissan Frontier, katanya, hari ini.

Ramli berkata, kemalangan mengakibatkan tiga m4ngsa di dalam Honda City itu men1nggal dunia, manakala pemandu Nissan Frontier berada dalam keadaan kritik4l di HTK.

ibu-dan-dua-anak-ajaal-bersama-kereta-dirempvh

Semua mangsa dibawa ke HTK dan bedah siasat dijalankan 1.30 pagi hari ini.

Kes disiasat mengikut Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987, katanya.

Apa yang berlaku mengundang pilu insan insan yang mengenali Aini dia seorang ibu yang sangat rapat dengan dua anak nya.

Dia pernah menulis ingan bersama dua anaknya hingga kejanah tidak disangka mereka bertiga akan dijemput ilahi bersama akibat kecuaian orang lain. Al fatihah.

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo