Hari pertama mulakan kerja baru, dihari yang sama juga ajaal menjemputnya!

Pagoh : Seorang lelaki meninggal dunia apabila lori muatan kontena yang dipandunya terlibat kemalangan hari ini disusur keluar Tol Pagoh.

Dalam kejadian disusur tol Pagoh menuju Yong Peng mangsa Hilal Adzman Shah meninggal dunia ditempat kejadian impak kemalangan tersebut manakala pembantunya p4rah.

Apa yang berlaku mengundang pilu keluarga dan rakan rakan yang mana mangsa disifatkan seorang insan yang amat baik dan mudah tersenyum.

Lebih memilukan arw4h baru mendapat kerja tersebut sebagai pemandu lori kontena tidak disangka kerja barunya itu meragut nyawanya.

Innalillahiwainnalillahirajiun.. Al fatihah buat mu Hilal Adzman Shah, mohon sahabat semua sedekahkan al fatihah buat anak buah saya.

Kemalangan susur pagoh hari ini, Semoga rohnya ditempatkn di sisi orang orang beriman… Amin – Sharuddin Oden

Salam, mohon sahabat semua sedekahkan al fatihah buat sepupu saya ,Hilal bin Adzman Shah yang telah kembali ke Rahmatullah akibat kemalangan jalan raya, Semoga rohnya ditempatkn di sisi org2 beriman… Amin – Akira Ozawa

Al-fatihah … Semoga Hilal Adzman Shah ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman n soleh.

Arwah pemurah dengan senyuman… Bila anak2 nampak gambar ni, automatik ank2 trs ckp ni kawan papa kan mama..Tenanglah disana sahabat. – Nur Ainina Keliwon

Innalillahiwa inna ilaihiroji’un. Setiap yang hidup pasti akan Mati. Dukacita dimaklumkan sepupu sy Hilal Adzman Shah baru sahaja kembali kerahmatullah kerana terlibat dlm kemalangan di Pagoh.

Semoga arwah ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman dan beramal soleh. Aamiin..Al-Fatihah -Nurfarhana Hamizah

Permergian Hilal mengejutkan tidak disangka oleh semua orang kegembiraan Hilal mendapat kerja baru berakhir dengan tragedi pilu yang meragut ny4wanya.

Semoga keluarga Hilal tabah jenazah nya diuruskan oleh pihak berkuasa sebelum dibawa pulang kekampung halamannya di Muar. Al fatihah.