Dpaksaa lakukn 0ral, ktika blajar ilmuu pmasaran prniagaan!

Petaling Jaya : Polis Petaling Jaya menerima satu laporan berhubung kejadian amang s3ksual melibatkan seorang pendakwah muda yang sebelum ini dikaitkan dengan satu kes r0gol yang kini sedang dalam siasatan.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asistan Komisioner Nik Ezanee Mohd. Faisal berkata, laporan diterima daripada seorang wanita tempatan berusia 22 tahun kira-kira pukul 3.50 petang semalam.

Wanita tersebut yang juga merupakan seorang pelajar di sebuah kolej tempatan mendakwa telah dic4bul oleh svspek yang berusia 25 tahun ketika berada di rumah lelaki tersebut.

M4ngsa mendakwa telah pergi ke rumah suspek di Damansara Perdana selepas dipelawa pada 17 Oktober lalu kira-kira pukul 1 pagi untuk belajar ilmu pemasaran perniagaan, katanya menerusi satu kenyataan di sini hari ini.

Menurut Nik Ezanee, semasa di rumah svspek, m4ngsa mendakwa telah dic4bul oleh lelaki tersebut dan dipaksa melakukan s3ks 0ral.

Susulan kejadian tersebut, m4ngsa telah mengalami tr4uma dan kini sedang mendapatkan rawatan di Pusat Perubatan Universiti Malaya, jelas beliau.

Terdahulu, seorang pendakwah muda ditahan reman selama lima hari bermula Jumaat lalu bagi membantu siasatan berhubung satu kes mer0gol seorang wanita pada September tahun lalu.

Suspek sebelum itu ditahan kira-kira pukul 11 malam pada Khamis selepas tampil memberi keterangan di Ibu Pejabat Polis Daerah Shah Alam. Credit Kosmo