Doakn hubbyy tulisaan trakhir,Sempaat whats app istri sbelum ajaal kemlangan!

Kuala Ketil : Perjalanan seorang lelaki untuk pulang kerumahnya selepas habis kerja disebuah kilang berakhir dengan tr4gedi apabila dia telah terlibat kem4langan dan men1nggal dunia ditempat kejadian.

Mangsa Muhammad Syaiful Azib, 30, merupakan ayah kepada dua orang cahayamata yang masih kecil menunggang motosikal apabila sampai dilokasi berhampiran Jambatan Padang Kulim motosikal yang ditunggang berl4nggar degan sebuh kereta yang menyebabkan motosikal rosak teruk dan dia disahkan men1nggal dunia ditempat kejadian.

Syaiful berasal dari kampung Kuala Darak Kuala Ketil meninggalkan seorang isteri dan dua orang anak yang masih kecil, sebak luahan isterinya mengenai perubahan suami sebelum dia terlibat kem4langan dan men1nggal dunia.

Berguguran air mata isteri apabila mendapat tahu suami yang ditunggu dirumah tidak kunjung tiba rupanya terbvjur dijalan dan telah pergi buat selamanya.

Farah Omar meluahkan rasa sedih apa yang menimpa arw4h suaminya dan segala perubahan suaminya sebelum dia pergi buat selamanya tinggalkan dirinya dan anak anak.

” Setiap pagi arwah keluar untuk mencari rezeki p dekat anak2 gerak anak suruh salam abah sambil pesan khalifah jaga Umie dgn kakak nah.

P dekat kakak pulak suruh kakak salam sambil pesan kakak jaga Umie dgn adik jgn melawan cakap Umie…bila salam dgn Umie pulak pesan lagi ayang jaga anak kita elok2.

lepas ni di awal pagi xdak lagi suara yang berpesan untuk ku..ya Allah kuat kan AQ demi untuk membesar kan anak2 kami tampa suami di sisi. Al-Fatihah buat arwah semoga dia berada di kalangan orang2 yang beriman… alhamdulillah AQ di kurniakan suami yang sgt baik.”

Farah juga menulis perbualan terakhir bersama arwah suaminya sebelum dia bergerak pulang kerumah selepas kerja.

” Wasap terakhir dia untuk ku sebelum kemalangan … wallpaper wasap pon dalam 3 minggu kot dia tukar kami 3 beranak..status wasap pon banyak DOA2 .

Setiap hari ada ja nasihat dia untuk ku…dalam 3 4 minggu ni banyak kali hati ku tergerak MCM mana la kalau dia p dulu dalam masa terdekat ni..tapi dkat mulut x pernah terkeluar.

Allahhuakhbar bila dia dah tiada terus ku teringat tingkah laku dia bnyk berubah.. Allah lebih menyayangi mu suami ku walaupun dia xdn siap kan rumah kami di dunia semoga dia dapat membawa kami ke syurgamu yang kekal abadi …aminnnnn..abang tunggu ayang dgn anak2 yae😭😭😭 Al-Fatihah kami semua syg abang.

Jen4zah arw4h suaminya akan dibawa pulang kekampung halamannya di Kampung Sungai Darak dan akan disemadikan disana.

Semoga Farah kuat dan tabah demi anak anak tersayang yang maha esa lebih sayangkan arwah suaminya dia pergi disaat pulang mencari rezeki buat keluarga tersayang semoga rohnya tenang disana. Al fatihah.