Doakan arwh Kimi, Ajaal ketika bermain bola dipadang!

Johor Bharu : Doakan arwh Kimi, Ajaal ketika bermain bola dipadang! Gambar bersama ayah dan ibu dipadang bola 11 jam lalu mengundang pilu keluarga.

Tidak disangka itu lah gambar terakhir arwah adik Musyrif Hakimi bersama ayah dan ibu tersayang, arwah amat meminati bolasepak dan bermain diposisi penjaga gol.

Setiapkali dia ada perlawanan bola sepak yang disertai diri arwah mesti ayah dan ibu setiasa menemani dirinya dipadang bola.

Tidak disangka sama sekali ajal menjemputnya dipadang bola semasa menyertai pertandingan akibat terkena renjatan elektrik.

doakan-arwh-kimi-ajaal-ketika-bermain-bola-dipadang

Harian metro melaporkan seorang kanak-kanak lelaki berusia sembilan tahun m4ut dipercayai terkena renjatan elektrik ketika berada di padang bola di Jalan Impian Emas, 14, Taman Impian Emas di Johor Bahru, petang tadi.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara Asisten Komisioner Mohd Taib Ahmad berkata, dalam kejadian pada 2.45 petang itu, m4ngsa, Musyrif Hakimi Musaffendy dipercayai tidak memakai kasut ketika berada di padang berkenaan dan kawasan di mana mangsa berdiri ketika itu basah berikutan hujan.

doakan-arwh-kimi-ajaal-ketika-bermain-bola-dipadang

Pihak polis menerima panggilan telefon pada 3 petang dengan dimaklumkan bahawa terdapat seorang kanak-kanak lelaki terkena renj4tan elektrik.

Difahamkan ketika kejadian, m4ngsa sempat mengadu kepada seorang rakannya bahawa dia berasa panas dan kemudiannya rebah, menurutnya dalam kenyataan hari ini.

Beliau berkata sebelum itu, terdapat aktiviti bulan kemerdekaan dan kibaran Jalur Gemilang anjuran sebuah agensi kerajaan di padang bola berkenaan yang bermula dari 8.30 pagi hingga 4 petang.

doakan-arwh-kimi-ajaal-ketika-bermain-bola-dipadang

Katanya, jen4zah m4ngsa dibawa ke Hospital Sultanah Aminah di Johor Bahru untuk bed4h siasat dan kes diklasifikasikan sebagai m4ti mengejut.

Semoga ayah dan ibu serta keluarga arwah adik kimi tabah permergian dirinya mengundang pilu semua orang tidak disangka sama sekali apa yang menimpa dirinya disaat dia sedang bermain bola bersama rakan rakan, arwah anak bongsu dalam keluarga amat rapat dengan ayah dan ibu semoga rohnya tenang disana. Al fatihah.

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo