Cepatt B prgi tiada sebarang pesan, jumpa dsyurga yer syg!

Shah Alam : Sebak dan pilu apa yang berlaku dia mendapat perkhabaran suami tersayang telah terlibat kem4langan semasa dalam perjalanan dari Puncak Alam untuk ke tempat kerja di Meru.

Dalam kejadian pukul 830pagi rabu lalu suami kepada Puan Fasha disahkan meninggal dunia apabila motosikal jenis skuter yang ditunggangnya telah dihimpit sebuah kereta yang menyebabkan dia terjatuh lalu dig1lis kenderaan berat yang dipercayai lori.

M4ngsa Ahmad Anwar Raspan,34, merupakan seorang juruteknik di Tenaga Nasional Berhad cedera p4rah impak kem4langan yang menimpa dirinya.

Permergiannya mengundang kesedihan buat isteri tersayang yang sesungguhnya tidak dia menyangka suami pergi begitu cepat,sebelah pagi rutin biasa dia kan mencium dirinya dengan kata kata romatik sambil bergurau sebelum keluar untuk ketempat kerja.

Pada malam kejadian arw4h sempat memuat naik foto bersama isteri tersayang ketika meraikan majlis harijadi isterinya seminggu lalu dilaman facbooknya, rupanya itu lah petanda yang dia akan pergi buat selamanya tinggalkan isteri tersayang dan dua anak mereka.

Dalam pada itu pihak berkuasa memohon sesiapa yang punyai maklumat kejadian boleh menghubungi balai polis terdekat, jen4zah arw4h di hantar ke Hospital Klang sebelum dibawa pulang untuk disemadikan.

Jen4zah arw4h dibawa ke Masjid Al Rahman Lama Kampung Bukit Badong Bistari Jaya Kuala Selangor sebelum disem4dikan disana.

Semoga Puan Fasha tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan arw4h pergi disaat keluar untuk mencari rezeki buat kluarga tersayang.

Pengerusi Tenaga Nasional Berhad (TNB), Datuk Seri Mahdzir Khalid hari ini meluangkan masa menziarahi keluarga seorang kakitangannya di Ijok, di sini yang men1nggal dunia akibat kem4langan jalan raya semalam.

Allahyarham Ahmad Anwar Raspan yang merupakan Juruteknik Tingkatan Kanan Metering, TNB Klang, terlibat dalam kemalangan itu di Jalan Puncak Alam menuju ke Meru, Klang ketika dalam perjalanan ke tempat kerjanya.

Saya amat sedih dengan kejadian itu dan saya berharap seluruh ahli keluarga bersabar dengan dugaan yang menimpa ini.

Saya mendoakan semoga roh arw4h ditempatkan dalam kalangan orang beriman. Tentu sekali pemergian arwah satu kehil4ngan kepada TNB, katanya ketika lawatan berkenaan.

Terdahulu, kejadian kira-kira jam 8.30 pagi itu, mangsa yang menunggang motosikal jenis skuter Honda dipercayai dihimpit kereta sebelum terj4tuh dan d1gilis sebuah lori sejauh 10 meter yang tidak sempat berhenti.

Allahyarham berusia 34 tahun berasal dari Bukit Badong, Batang Berjuntai dan menetap di Puncak Alam meninggalkan seorang balu dan dua orang anak yang berusia tiga dan tujuh tahun.Al fatihah.