Cepat syg pergi, ” Hsrat dia mkn roti sekaya ibunyaa diAidilfitri x ksampaian” (5Gmbr)

Bagan Serai : Sebak dan pilu apa yang berlaku tiada lagi suami tersayang dan abah pada anak anak seorang insan yang amat baik dan disenangi ramai amat aktif dalam bola sepak.

Memujuk isteri yang merajuk pada selasa dan berkeinginan makan keropok lekor Trengganu dan Roti Sekaya buatan ibu di Aidilfitri nanti.

Itu antara petanda awal sebelum Mohd Izzul Farhan menghembusk4n nafas akhir setelah terbabit dalam kem4langan m4ut di Jalan Bukit Merah pada malam tadi di sini.

Akhbar Kosmo melaporkan seorang penunggang motosikal men1nggal dunia setelah terlibat kemalangan dengan sebuah kereta di Jalan Bukit Merah malam tadi di sini.

Kejadian tersebut berlaku kira-kira pukul 9.40 malam ketika m4ngsa, Mohd Izzul Farhan Mohd Nayan, 34, yang menunggang motosikal jenis Yamaha 125ZR dari Tebuk Panchor menghala ke arah Lembah Beriah.

Ketua Polis Daerah Kerian, Superintendan Mazuki Mat berkata, siasatan awal mendapati, m4ngsa yang menunggang secara sendirian itu dipercayai telah hilang kawalan serta gagal mengawal motosikalnya sebelum memasuki laluan bertent4ngan.

Motosikal m4ngsa telah mel4nggar bahagian sebelah kanan kereta Perodua Bezza yang di pandu oleh seorang lelaki berusia 27 tahun.

Akibat pelanggaran itu, m4ngsa telah tercampak ke tengah jalan raya dan men1nggal dunia di tempat kejadian, katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Menurut Mazuki, m4yat m4ngsa telah di bawa ke Hospital Parit Buntar untuk tujuan bedah siasat dan kes di siasat di bawah Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Jen4zah selamat di kebumikan pada jam kira -kira 2:50 petang di Tanah perkuburan Islam Batu 4 Bukit Merah, semoga isteri arwah Puan Azleen tabah dalam membesarkan dua anaknya. Al Fatihah.