Cemass didepan sekolah 3 pelajar cdera trkena pelvru sesaat!

Banting : Seorang pelajar perempuan Sekolah Menengah Telok Datuk, Banting mengalami keceder4an akibat terkena pelvru sesat yang didakwa dilepaskan oleh anggota kumpulan g4ngster.

Perkara itu dimaklumkan pengguna Facebook, Siti Kamsari menerusi hantaran di laman sosial itu, hari ini.

Menurut Siti, kejadian berlaku sebentar tadi di hadapan sekolah berkenaan.

Bagaimanapun maklumat lanjut berhubung kejadian masih belum diperolehi setakat ini.

Siti turut memuat naik beberapa keping gambar menunjukkan situasi di hadapan sekolah berkenaan berserta gambar pelajar perempuan terbabit yang terb4ring sambil diriba seorang wanita.

Ujarnya, gambar serta maklumat ringkas tentang kejadian dikongsi oleh adiknya yang merupakan salah seorang guru di sekolah berkenaan.

Pihak berwajib sedang berusaha mendapatkan maklumat lanjut berhubung kejadian dengan pihak berkuasa.

Dalam pada itu Harian Metro melaporkan seorang lelaki cedera p4rah dengan kesan temb4kan di beberapa bahagian b4dan dalam kemalangan di hadapan Sekolah Menengah Telok Datok, dekat sini, tengah hari tadi.

Sumber berkata, kem4langan membabitkan sebuah BMW dan sebuah Proton Wira.

Pemandu BMW dijumpai tersep1t dalam kenderaan dengan empat das temb4kan di bahagian d4da, tangan dan kaki.

Mangsa berjaya dikeluarkan oleh anggota dari Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Selangor dan diserahkan kepada pasukan perubatan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Turut mengalami kecederaan adalah dua individu yang menaiki sebuah lagi kenderaan serta tiga pelajar sekolah, katanya. Credit : Harian Metro, MalaysiaGazette dan Siti Kamsari