Brakhir sudh tgas mu, Ktika 0t diriimu prgi slamanya (5gmbr)

Kuala Lipis : Didalam keadaan PKP sekarang orang ramai lebih gemar membeli barangan Onilne setiap kali pembelian mereka mengharapkan barang mereka sampai dengan selamat diuruskan oleh syarikat penghantaran.

Sebelum ini tular mengenai satu syarikat penghantaran J T yang dikec4m teruk warga net gara gara mencampak campak barang akibat tidak puas hati dengan syarikat mereka berkerja.

Namun ini lah hakikatnya seorang penghantar barang Online semasa mereka down tiada siapa yang bantu (tiada kaitan dengan syarikat yang tular) semasa mereka berkerja keras teramsuk OT untuk menghantar barang tiada siapa yang nampak mereka tahu barang sampai dengan selamat.

Arw4h Kamal Ismail merupakn salah seorang yang berkerja dalam bidang itu dengan Syarikat Ninja Van, dia juga terlibat dalam bidang pengantaran barang termasuk barang Online, semasa sedang berkerja dan membuat kerja lebih masa (OT)untuk melakukan penghantaran barang dia telah terlibat kem4langan.

Arw4h Kamal Isamail yang merupakan pemandu lori syarikat Ninja Van men1nggal dun1a bila lori yang dipandu merempuah sebuah treler muatan papan dalam kejadian di Merapoh Kuala Lipis.

Kamal ayah kepada 4 cahaya mata ini disahkan meninggal dunia ditempat kejadian impak rempvhan tersebut.

Apa yang berlaku mengundang pilu, bila mana arwah sempat memuat naik status dilamana facebooknya berbunyi ” Malam ini kita kerja Over Time ” status tersebut ditulis dilaman facebooknya pada 11.53 malam 4 febuari lalu sebelum bergerak memandu lorinya.

Rata rata mereka mengenali arw4h kamal yang amat terkejut apa yang menimpa arw4h memandangkan kamal amat disenangi dan dikenali semua orang.

Sebak melihat anak bongsu arwah yang kelihat sungul teringatkan arw4h ayahnya turut berduka abang arwah yang dikenali dengan nama Nazim TRW.

Bila mana saat adiknya Kamal meninggal dunia dia berada diHospital kerana alami strok sebak luahan Nazim permergian adik tersayang.

Mengikut rakan rakannya lagi melalui laman facebooknya arw4h seorang insan yang sangat baik dan sangat rajin berkerja.

Dia pergi buat selamanya tinggalkan isteri dan anak anak yang masih kecil yang pasti mereka akan rindu kepada ayah nya yang pergi buat selamanya ketika sedang berkerja mencari rezeki untuk keluarga.

Semoga isteri arwah Puan Maznah Muhayidin tabah dengan apa yang berlaku, yang maha esa lebih sayangkan arwah. Al fatihah.