Bby dilahirkn Czer 2 June, ” 5 hari slepas itu istri trsayang prgi jua” (5Gmbr)

Nilai : Masa berlaku begitu pantas begitu juga pantas C0V1D 19 merebak tak kira m4ngsa, seorang wanita dan juga isteri yang sedang sarat meng4ndung disahkan P0S1TIF C0V1D19 dan meninggal dunia semalam..

Salam takziah diucapkan buat Family arw4h Puan Noor Shahatul Aziana atau lebih mesra dengan panggilan Natalia Ali yang telah kembali ke rahmatullah pada 7 Jun 2021 akibat C0V119.

Mesej terakhir Arw4h kepada kami adalah pada 31 Mei 2021 untuk memaklumkan bahawa dia P0S1TIF C0V1D19 tahap 4 dan sempat memohon maaf salah dan silapnya.

Menurut adik iparnya, Arw4h kemudiannya telah ditidurkan dan baby dilahirkan selepas itu secara czer pada 2 Jun 2021.

Inna lillahi wa inna ilayhi rajiā€™un. Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.

Semoga suami arwah En Firdaus Jamaluddin tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan isterinya Arwah Puan Noor Shahatul Aziana.

Ramai sahabat handai dan insan insan yang mengenali arwah mezahirkan kesedihan yang teramat sangat apa yang menimpa arwah.

Allah. Harini, perginya seorang kawan lama yang dah saya kenal Natalia Ali .

Innalillahiwainnailaihirojiu’n, Semoga amal ibadah dan kebaikan Yona diterima Allah. Yona banyak membantu ibu-ibu tunggal dan sahabat yang mempunyai masalah. Banyak sangat-sangat.

Takziah buat Bone Firdaus Jamaluddin, Aku harap hang kuat Bone.

Aku takmau letak gambaq Yona, sebab aku sedih sangat-sangat dengaq berita ni.-Amer Karome.

Innalillahi wainna ilaihi rojiun semoga roh arwah Natalia Ali / Noor Shahatul Aziana Che Zain di tempatkan bersama org2 beriman, Al fatihah, Salam takziah buat Firdaus Jamaluddin. -Muhammad Syariman Kasman.

Sama sama kita doakan agar rohnya tenang disana bersama sama insan yang diredhai yang maha esa. Al fatihah.