Bantu kesan sksi kmalangan , ” Mninggal 4hari brtarung nywa diHspital ” (5Gmbr)

Kajang : Seorang penghantar makanan Food Panda p4rah setelah terlibat kem4langan ketika dalam perjalanan menghantar makanan di selekoh kilang Ryoka seksyen 9 Bandar Baru Bangi sabtu lalu.

M4ngsa Muhamad Faizal Ahmad cedera p4rah apabila terlibat kemalangan dikawasan terbabit dan tidak mengetahui punca sebenar kem4langan terbabit.

Dia ditemui terbaring oleh orang ramai ditepi jalan dalam keadaan cedera parah dan telah di hantar ke Hospital Kajang untuk rawatan lanjut akibat keceder4annya.

Setelah 4 hari menerima rawatan disahkan men1nggal dunia semalam 16 June 2021 pukul 2.05 petang diHospital Kajang berita sedih ini dimaklumkan oleh isteri beliau Puan Nor Faranida melalui laman facebooknya semalam.

Apa yang berlaku kepada ayah seorang cahaya mata ini sungguh memilukan dia terlibat kem4langan disaat gigih mencari rezeki ketika negara dalam tempoh PKP3.0, dikhabarkan juga beliau baru menyertai food panda untuk berkerja sebagai penghantar makanan.

Melalui facebook Fathi Aznan seorang pelayar media dia mohon sesiapa yang berada ditempat kejadian berhampiran selekoh kilang Ryoka Bandar Baru Bangi atau saksi saksi yang melihat kejadian kem4langan yang menimpa Muhamad Faizal diminta membantu menghubungi keluarga arwah yang kini giat mengesan saksi kejadian terbabit.

Arw4h Faizal meninggalkan seorang isteri dan seorang anak perempuan yang masih kecil segala maklumat boleh berhubung ke facebook isteri arwah no telefon yang diberikan.

Jika ada yang ingin membantu keluarga ini boleh juga berhubung dengan isteri arwah,semoga ini sikit sebanyak dapat membantu keluarga ini yang kehilangan insan tersayang disaat gigih mencari rezeki buat keluarga tersayang.

Kes kemalangan ini telah dirujuk kepada pihak berkuasa untuk tindakan lanjut, sama sama kita doakan agar roh Faizal tenang disana bersama sama insan yang diredhai yang maha esa moga isteri dan seluruh keluarga tabah. Al fatihah. Credit Fathi Aznan, Nor Faranida.