Bakal pngantin sdah tiaada, jsad dtemui pukul 10.10 pagi ini (5gmbr)

Marang : M4yat Naim Hariri Kamaruddin, 31, yang dilaporkan hilang ditemukan pagi ini, Ketua Polis Daerah Marang DSP Mohd Zain Mat Dris mengesahkan penemuan m4yat bakal pengantin itu di Pantai Alor Tuman selepas hampir 48 jam operasi mencari dan menyelam4t digerakkan.

Jen4zah Naim Hariri dibawa naik pada jam 10.10 pagi tadi, Naim Hariri dipercayai dit4rik ombak ketika mandi di Pantai Kelulut di sini dalam kejadian kira-kira jam 6.40 petang Jumaat.

Pada 25 dec lalu seorang ahli Physio Therapist dari Cheras ke Marang Terengganu untuk melangsungkan majlis perkahwinan disana pada hari ini 26 Dec 20 berakhir dengan tr4gedi apabila didipercayai hilang dilaut lem4s dibawa arus ketika mandi petang semalam.

Bakal pengantin lelaki itu dikhuatiri lem4s selepas mandi di Pantai Kelulut, di sini, petang semalam.

Naim Hariri Kamaruddin, 31, dari Cheras, Kuala Lumpur datang bersama ahli keluarga ke daerah ini untuk melangsungkan pernikahan bersama pasangannya, Fatin Nabilah Huda Ismail, 27, hari ini.

Pasangan itu dijadualkan bernikah di kediaman Fatin Nabilah Huda di Kampung Surau Haji Mat Zin, Bukit Payong, pada 10 pagi.

Difahamkan, kejadian dipercayai berlaku ketika m4ngsa dikatakan mandi sebelum ditarik ombak pada 6.40 petang.

Bapa pengantin perempuan, Ismail Awang, 61, berkata, dia yang sedang memasang khemah untuk majlis berkenaan dimaklumkan oleh anaknya mengenai kejadian menimpa tunangnya.

Semoga Fatin tabah dengan dugaan ini tiada jodoh antara mereka ajaal memisahkan mereka yang maha esa lebih sayangkan Naim Hariri. Al fatihah.