Ayah Khabib alami mslah J4ntung dan 0tak kesan C0V1D19!

Moscow : Ayah Khabib alami mslah J4ntung dan 0tak kesan C0V1D19! Abdul Manap bapa kepada bintang UFC, Khabib Nurmagomedov meninggal dunia di hospital selepas dilaporkan mengalami komplikasi akibat C0V1D19.

Jurulatih legenda itu menjalani rawatan di hospital Moscow lebih seminggu berikutan mengalami serangan j4ntung selepas disahkan menghidapi v1rus pandemik berkenaan.

ayah-khabib-alami-mslah-j4ntung-dan-0tak-kesan-c0v1d19

Kematiannya dimaklumkan oleh pemimpin Cechen, Ramzan Kadyrov seperti dilaporkan oleh RT, yang memberitahu Saya menerima berita sedih, rakan, iaitu Abdulmanap Nurmagomedov sudah meninggal dunia.

Rakan rapat kepada keluarga itu Ramazan Rabadanov memberitahu Abdulmanap mengalami dua masalah serius membabitkan j4ntung dan ot4k.

ayah-khabib-alami-mslah-j4ntung-dan-0tak-kesan-c0v1d19

Sebelum ini laporan mengatakan pihak doktor berjaya merawat j4ntungnya tetapi tidak ot4knya, jadi dia tidak sedar daripada koma,kata rakan rapat kepada Abdulmanap, Ramazan Rabadanov.

Sebagai rekod, Khabib telah dilatih oleh ayahnya yang merupakan seorang ahli gusti veteran sepanjang kariernya.

ayah-khabib-alami-mslah-j4ntung-dan-0tak-kesan-c0v1d19

Difahamkan, Abdulmanap telah menukarkan sebahagian kediamannya kepada tempat gimnasium di mana Khabib belajar untuk bergusti sebelum membuat debut pertamanya di gelanggang.

Menerusi kejayaan Khabib, beliau diangkat sebagai jurulatih terkenal di negaranya dan meraih gelaran “Bapa MMA Dagestan”. Al fatihah.

Vإنا لله وإنا إليه راجعون Verily we belong to Allah (God) , and verily to Him do we return,very sad to hear the news about Abdulmanap Nurmagomedov,My thoughts and prayers with his family and beloved ones,May Allah (God) have mercy on his soul.

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo