Ank2 mnangis rpanya ayh mreka mninggaal dlm kreta!

Kuala Lumpur : Seorang Y0utuber dan ayah kepada 3 cahayamata meninggal dunia didalam kereta dalam kejadian Bukit Pantai Bangsar.

Mangsa dikenali dengan nama Ashraf Rosli atau lebih mesra dengan panggilan Acap banyak terlibat dalam menerbitkan Vlog diY0utube permotoran.

Acap juga dikenali dengan nama Cakcibor ditemui tidak sedarkan diri dalam kereta jenis Proton Persona ketika kejadian dia bersama 3 orang anak didalam kereta terbabit.

Arw4h dipercayai sedang menunggu isterinya temuduga, seorang anak kecil berada dicar seat kereta dan dua lagi dibelakang kereta.

Seorang wanita warga jepun menemui dua beradik berhampiran kereta dia telah meminta tolong orang ramai yang berada ditempat kejadian untuk meminta tolong memandangkan dia tidak faham bahasa melayu yang dituturkan oleh dua beradik itu.

” Budak2 ni men4ngis beritahu baba mereka dh m4ti dlm kereta, perempuan jepun ni panggil saya sbb x fhm bahasa melayu, sya panggil ambulan dan p4ramedik mengesahkan lelaki melayu tu dh men1nggal – Mohd Faisol “.

Apa yang berlaku sungguh memilukan Acap dipercayai meninggal dunia akibat ser4ngan j4ntung semasa pihak peramedik tiba dia disahkan telah men1nggal dun1a disisi anak anak yang menangis memamggil diri nya.

Cakcibor, Kami di group Motovlogger Malaysia telah dikejutkan dengan pemergian rakan seperjuangan Cakcibor, Tiada lagi suara itik “quekk” sana “quekk” sini di dalam vide0 atas jalan Federal Highway dengan kesalahan pemandu lain.

Kerana enkau juga kami sebagai M0tovlogger Malaysia dapat bersatu dan erat hubungan dengan sahabat lain.

Memang tiada pengganti engkau wahai cakcibor , semoga engkau tenang di sana dan ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman, Saya doakan agar segala-galanya dipermudahkan untuk pihak keluarga.

Semoga istri arwah tabah dengan apa yang berlaku yang maha lebih sayangkan arwah acap. Al fatihah.