Ank ank hilaang papaa tmpat brmanja, harap ibuu tiri tmpt mnumpang kasih!

Petaling Jaya : Permergian suami tersayang amat mengejutkan dirinya tambahan pula dia ada disaat suami pergi dijemput ilahi bila lori yang dinaiki mereka berdua telah terlibat kem4langan.

Bagi Nur Izanie suaminya seorang yang sangat bertanggungjawab dan penyayang walaupun dia pernah temui kegagalan dengan perkawinan yang pertama namun dia bahagia dipertemukan jodoh dengan arw4h dan dia terus punyai anak segera anak suaminya dengan isteri terdahulu yang dijaga dirinya.

Kini anak anak tersebut sudah kehilangan papa tersayang pergi dijemput ilahi buat selamanya, selama ini papan tempat mereka bermanja setelah kehilangan ibu akibat perpisahan.

Anak anak juga menumpang kasih Nur Izanie sebagai ibu tiri mereka yang memberi sepenuh tanggunjawab yang diamahkan suaminya.

Kini Nur Izanie dan anak anak arwah sudah kehilangan insan yang sangat baik sangat bertanggungjawab tidak pernah mengabaikan mereka malah dijaga mereka dengan penuh kasih dan sayang.

BH Online melaporkan seorang pemandu lori m4ut, manakala isterinya ceder4 dalam kem4langan membabitkan tiga kenderaan di Kilometer 30.7 Lebuh Raya Persekutuan menghala ke Shah Alam, awal pagi kelmarin.

Dalam kem4langan kira-kira jam 2.39 pagi itu, Che Mubin Che Husain, 42, yang tersep1t pada tempat duduk pemandu lori yang dipandunya disahkan men1nggal dunia di tempat kejadian.

Ketua Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik (JSPT) Selangor, Superintendan Azman Shari’at, berkata lori dipandu Che Mubin dalam perjalanan dari arah ibu negara ke Shah Alam, dipercayai dil4nggar dari belakang oleh sebuah kereta.

Akibat pelanggaran itu, lori terbabit hilang kawalan dan mel4nggar pembahagi jalan serta tiang konkrit jejantas di situ, sebelum berpusing dan terhenti secara melintang di lorong ketiga lebuh raya.

Sebuah lagi kereta yang kebetulan berada di laluan berkenaan gagal mengelak dan merempuh bahagian sisi kiri lori terbabit, katanya dalam kenyataan, hari ini.

Azman berkata, pemandu lori yang tersepit di tempat duduk pemandu disahkan m4ut di tempat kejadian oleh pegawai perubatan Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), manakala isterinya p4tah tangan.

Wanita berusia 32 tahun itu bersama seorang pemandu kereta yang cedera dihantar ke PPUM untuk rawatan, manakala seorang lagi pemandu kereta mendapatkan rawatan di pusat perubatan swasta.

Kita masih menjalankan siasatan lanjut berhubung punca sebenar kem4langan itu dan kita mohon saksi kejadian untuk tampil membantu siasatan polis, katanya.

Beliau berkata, saksi boleh menghubungi pegawai penyiasat Bahagian Siasatan dan Penguatkuasaan (BSPT) Ibu Pejabat Polis Daerah Petaling Jaya, Inspektor Mohd Hafeez Faesal A Aziz di talian 011-32311232 untuk membantu siasatan.

Katanya, kes disiasat mengikut Seksyen 4(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Semoga Nur Izanie segera sembuh dan kembali pulih seperti biasa dia kena kuat demi keluarga dan anak anak arwah, apalah nasib anak anak ini selepas kehilangan papa tersayang. Al fatihah.