Anggota APM mninggal dirmpuh kreta brlumba dari arh Morib (5Gmbr)

Kuala Langat : Arwh Nor Hezlina Nazrin baru kehilangan Datuk tersayang tidak disangka sehari selepas itu dia pula menyusul akibat kemalangan di rempuh kereta yang berlumba dari arah pantai Morib awal pagi tadi.

Adalah dimaklumkan Pbt Nor Hezlina Nazrin (anggota Angkatan Pertahanan Awam Malaysia Daerah Kuala Langat) telah pulang kerahmatullah awal pagi tadi akibat dari kem4langan jalan raya di Kanchong Darat, Banting, Selangor.

Salam takziah dan semoga arw4h dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan mereka yang beriman dan beramal soleh. Aamiin.

Dalam pada itu permergian arw4h mengundang pilu sesiapa yang mengenali arw4h yang disifatkan mereka seorang insan yang sangat baik.

Salam Takziah di ucapkan buat keluarge Nor Hezlina Binti Nazrin yg baru meninggal dunia malam tadi di jalan besar kanchong dipercayai dil4nggar kereta yg sedang berlumba dari arah morib .

Semoga keluarga arw4h tabah dan dikuatkan semangat menerima pemergian puteri tercinta mereka.

Arw4h customer tetap Euphora Banting , peramah org nya dan lembut pertuturan kata.

Baru 2 hari lepas berjumpa arw4h di butik sedang mencari lipstik sobella utk ibunda tercinta, harini di kejutkan dgn berita permergian beliau.

Semoga Roh Arwah tenang di Sisi-Nya, Marilah sameĀ² kite sedekahkan Al – Fatihah ( dibaca ) utk arwah Nor Hezlina Binti Nazrin -Euphora

Assalammualaikum wahai rakan celoreng biru,pergi kau tiada tukar ganti.walau pn kau bertugas dgn kami seketika di maeps ini,kami anggap kau mcm ahli keluarga kami.

Kami ingat seketika saja kau tggal kn kami,tp baru pg ni kami dpt tahu kau pergi buat selama nya,tenang la kau di sana dan allah lebih syg kn kau nor hezlina bt nazrin pkod kuala langat,kami sepasukan pertugas di maeps mendoakan kau tenang di sana dan tempatkan di kalangan orang2 yg beriman -Kasih Ku Mimi.

Salam takziah daripada saya, warga Pejabat Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Tugas-Tugas Khas) serta anggota-anggota Angkatan Pertahanan Awam Malaysia (APM) ucapkan kepada keluarga Allahyarhamah PBT (PA) Nor Hezlina binti Nazrin.

Anggota APM Kuala Langat atas kehilangan orang tersayang.
Semoga Allah S.W.T mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarhamah dan menempatkan bersama hambaNya yang beriman.

Al-Fatihah, Angkatan Pertahanan Awam Malaysia, Datuk Seri Mohd Redzuan YusofMenteri di Jabatan Perdana Menteri
(Tugas-Tugas Khas).

Semoga ibu arwah Puan Dian Aileen tabah dengan permergian anak tersayang sebak tulisannya dilaman sosialnya memaklumkan yang anak tersayang meninggal dunia akibat kemalangan. Al fatihah.