Ajaal pengantin PKPP, Baru 10hari usia perkahwinanmu!

Tawau : Ajaal pengantin PKPP, Baru 10hari usia perkahwinanmu! Perjalanan seorang guru sekolah bersama 3 lagi rakan mereka menaiki perodua Myvi berakhir dengan tragedi bila kereta yang dinaiki mereka itu terlibat kemalangan awal pagi tadi semasa perjalanan ke Sekolah.

Apa yang berlaku mengundang pilu insan insan yang mengenali arwah terutama suaminya yang kini baru pulang ke Semenanjung kerana berkerja selepas majlis perkahwinan mereka 27 Julai lalu.

Inna Lillah Wa Inna Ilaihirojiun Pohon DOA buat rakan Facebook saya.

ajaal-pengantin-pkpp-baru-10hari-usia-perkahwinanmu

Sahabat kita Dayana Damsah, isteri kepada Nurhan Ayub terlibat dalam kem4langan bersama 3 rakan guru di jalan Merotai, Tawau Sabah.

Pernikahan sahabat kami ini, baru berusia 10 hari. Nikah 27 Julai lepas.

Nurhan juga baru saja balik ke Semenanjung atas faktor kerja semalam. Berpisah sementara dengan Isterinya juga kerja sebagai seorang guru di SK Umas-Umas.

ajaal-pengantin-pkpp-baru-10hari-usia-perkahwinanmu

Sempat call Nurhan tadi, sekarang dia berada di KLIA dan bergegas balik ke Tawau, Sabah.

Sama-sama kita doakan, agar Allah berikan kekuatan buat keluarga dan dipermudahkan urusan mereka.

Maaf sahabat, tidak dapat bersama. Berat ujian sahabatkušŸ˜­, Sama-sama kita sedekahkan AL-FATIHAH kepada Allahyarhamah DAYANA BINTI DAMSAH, Alumni PISMP Prasekolah Jan 2013 Institut Pendidikan Guru Kampus Keningau .

ajaal-pengantin-pkpp-baru-10hari-usia-perkahwinanmu

Allahyarhamah meninggal dunia akibat kem4langan jalan raya di kawasan Sungai Merotai Besar sewaktu dalam perjalanan ke sekolah.

Dapat perkhabaran Duka dari grup wassap 4 orang guru Sk Umas2 kemalangan berhampiran balai polis merotai besar, salah seorang sahabat kami sdri Dayana Damsah isteri kpada sahabat kami juga sdr Nurhan yg baru melangsungkan perkhawinan bulan lalu,yang masi belom sedar..mohon doanya sahabat2 sekalian.

Semoga suami arwah tabah dengan dugaan ini baru 10 hari usia perkahwinan mereka, mereka dipuncak bahagian namun ini lah dugaan untuk mereka terpisah selamanya semoga roh Cikgu Diyana ditempatkan bersama-sama orang yang beriman insan yang sangat baik dikasihi Allah apa yang pasti semua akan merasai permergian dirinya.Al fatihah.

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo