Ajaal lepas bertrung nywa dipercayai jtuh tgkt 3 kem!

Ipoh : Permergian mengejut seorang anggota tentera mengundang kesedihan buat keluarga dan rakan rakan bilamana dia disahkan men1nggal dunia setelah seminggu bert4rung ny4wa.

Paling menyedihkan sehari selepas dia dihantar oleh keluarga ke Kem Majidee keluarga dikejutkan yang anak mereka Abdul Aziz cedera p4rah akibat terjatuh tingkat 3 kem tersebut, punca sebenar arwah terj4tuh tidak dapat dipastikan.

Impak yang dikatakan terjatuh dari tingkat 3 banguan tersebut amat teruk seluruh mata leb4m dan mulut arwah pecah ini menimbulkan kegusaran keluarga apa sebenarnya berlaku kepada arwah sebelum dia disahkan terjatuh dari tingakat 3 kem terbabit.

Apa yang berlaku mengundang kesedihan buat keluarga dan rakan rakan arwah berbagai andaian timbul samaada arwah d1pukul atau sebaliknya berdasarkan keceder4an yang amat teruk pada arwah.

Mereka memohon kes tersebut disiasat terperinci agar mengatahui perkara sebenar apa yang berlaku kepada arwah Aziz.

Rakan rakan arwah telah menviralkan kisah apa yang berlaku kepada Aziz dilaman sosial memohon siasatan terperinci apa yang sebenar berlaku kepada arwah dapat didedahkan.

Al-Fatihah (dibaca) .. Sahabatku PBT ABDUL AZIZ BIN AZNAM dari KEM MAJIDEE, BATU PAHAT.

Telah kembali ke rahmatullah pada Hari ini Ahad 6hb september 2020.

Beliau Absence kerja selama L/kurang 6bln, diarah pulang ke kem oleh MP yang ke rumah beliau di ipoh perak untuk kembali lapur diri.
Pada Hari Jumaat 28.8.2020 ahli keluarga beliau telah menghantar beliau ke Kem. pada 29.8.2020 jam L/kurang 3.00 pg terima info.

Abdul Aziz telah dimasukan ke Hospital dalam keadaan koma & cedera parah akibat telah jatuh daripada bangunan tingkat 3 KEM MAJIDEE BATU PAHAT pada jam L/kurang 12 malam.

Hari ini 6.9.2020 L/kurang jam 2.30ptg kami menerima berita dari ahli keluarga beliau, Abdul Aziz telah Arwah & pergi meninggalkan kami.
Kami sahabat beliau dan keluarga harap pihak berkuasa yang berwajib dapat menyiasat kes ini dengan seadil-adilnya tanpa kompromi dengan mana-mana pihak.

Terima kasih kepada pihak-pihak berwajib PDRM, ATM, KKM & Semua pihak yang terlibat.

Apa yang berlaku kepada arwah amat menyedihakan setelah seminggu lebih bert4rung ny4wa dirawat dia pergi dijemput ilahi akibat keceder4an teruk yang dihadapainnya.

Arwah anak harapan keluarga amat taat kepada ayah dan ibu dan amat disenangi rakan seorang insan yang amat baik semoga apa yang sebenarnya berlaku kepada arwah dapat dirungkai atau memang betul arwah hanya terj4tuh atau sebaliknya. Al fatihah.Credit Adin Rashid