Ajaal Izwan djaln brminyak selpas tar baru dturap tnpa tnda kselamtan!

Kuala Lumpur:Semalam berlaku kem4langan melibatkan penunggang motosikal dan lori berhadapan Dewan Sri Siantan Jalan Sg Tua Selayang.

Menurut info awal saksi laluan tersebut sedang dibaikpulih dengan penurapan tar baru di laluan tersebut namun tidak mengutamakan keselamatan.

Laluan yang ama tgelap dan tiada lampu jalan dan lampu blinker menyebabkan penunggang motosikal tak perasan permukaan jalan terdapat minyak tar.

Akibat jalan licin m4ngsa terbabas dan terperosok bawah sebuah lori dan menyebabkan m4ngsa digilis dan disahkan meninggal dunia ditempat kejadian.

M4ngsa Muhammad Izzwam Roslan,17, dari Taman Batu Muda meninggal dunia ditempat kejadian impak kem4langan yang menimpa dirinya.

Apa yang berlaku pada Izzwan sungguh memilukan melihat j4sad arw4h dibawah lori pada bahagian tayar dan barang makanan yang baru dibeli untuk dibawa pulang jatuh diatas jalan.

Rata rata pelayar media sosial yang membaca kisah ini mengatakan ini kecuaian pihak kontraktor jalan raya gagal meletakkan tanda amaran keselamatan untuk pastikan pengguna jalan raya tahu kawasan tersebut sedang dalam penyelangraan.

” Innallillahwainnallilahirojiun Sedih tengok barang yang di beli untuk femly dia diatas jalan  Pada mak dan ayah dia tabahlah dengan dugaan takdir  boleh saman subttender Yangg baik pulih Jalan tu sebab tak ada lampu bliker Bord tanda dan amaran  J4hanam la nama subcon Baru dia tau tanggungjawab bukan fikir duit sahaja.

Punca sebenar kemalangan kini disiasat oleh pihak berwajib jenazah di hantar ke Hospital sebelum akan disemadikan diTanah Perkuburan Taman Batu Muda Batu Caves. Al fatihah.