Ajaal depan surau ketika mahu menunaikan solat subuh!

Seremban : Ajaal depan surau ketika mahu menunaikan solat subuh! Pemergiaannya dalam keadaan Husnul khatimah seorang pejalan kaki meninggal dunia drempvh sebuah Myvi ketika melintah jalan dihadapan surau untuk menunaikan solat Subuh

Ibu kepada 4 cahaya mata ini disahkan men1nggal dunia bersama dua lagi m4ngsa suami isterinya yang menunggang motosila untuk ketempat kerja bila mereka dirempvh kereta terbabit dalam kejadian di Jalan Mambau-Port Dickson berhadapan Surau Al-Muqarrabin, Kampung Mambau, dekat sini, pagi tadi.

Dalam kejadian pukul 6 pagi itu, mangsa iaitu pejalan kaki, Noraniza Mohamed Amin, 42, serta sepasang suami isteri yang menaiki motosikal iaitu penunggang, K. Thamotharan, 44, dan pembonceng, S. Ramadevi, 38, disahkan men1nggal dunia di lokasi kejadian.

ajaal-depan-surau-ketika-mahu-menunaikan-solat-subuh

Menurut Ketua Polis Seremban, Asisten Komisioner Mohd. Said Ibrahim, kemalangan berkenaan membabitkan dua buah kenderaan iaitu kereta jenis Perodua Myvi serta motosikal jenis Demak dan juga seorang perjalanan kaki yang dalam perjalanan ke surau berdekatan rumah.

Berdasarkan siasatan awal, penunggang dan pembonceng motosikal berkenaan sedang dalam perjalanan ke tempat kerja dari arah Taman Kelab Tuanku Seremban menuju ke arah Hospital Seremban.

Sebaik tiba di lokasi kejadian, sebuah kereta dipandu lelaki berusia 61 tahun telah masuk ke laluan bertentangan dan merempvh motosikal berkenaan, katanya dalam satu kenyataan kepada pemberita hari ini.

ajaal-depan-surau-ketika-mahu-menunaikan-solat-subuh

Mohd. Said berkata, selepas rempuhan berkenaan, kereta berkenaan telah berpusing lalu melanggar seorang pejalan kaki.

Akibat kemalangan, tiga mangsa iaitu pejalan kaki, penunggang dan pembonceng motorsikal telah disahkan meninggal dunia di lokasi kejadian dan telah dibawa ke unit Forensik Hospital Tuanku Jaafar Seremban bagi tujuan bedah siasat.

Kes disiasat di bawah Sek 41(1) APJ 1987 dan siasatan lanjut masih diteruskan.

ajaal-depan-surau-ketika-mahu-menunaikan-solat-subuh

Apa yang berlaku kepada Noraniza mengundang pilu insan insan yang mengenali dirinya yang disifatkan seorang insan yang amat cekal dan disenangi rakan rakannya.

Dia juga seorang insan yang tidak pernah lepas peluang untuk solat disurau tidak disangka ajaalnya subuh hari ketika berjalan untuk ke surau solat subuh. Al fatihah.

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo