Adk Nurul mninggal 0tw beli brang utk baantu mgsa bnjir (5gmbr)

Batu Pahat : Niatnya murni keluar bersama ibunya untuk membeli barang buat M4ngsa C0V1D19 dan Mangsa Banjir katanya dan mohon ibunya doakan untuk Peperiksaannya besok tapi niatnya tidak kesampai Hari ini ALLAH SWT menjemputnya.

Apa yang berlaku pada arw4h adik Nurul Yusrimalaili Hanizam,18, sungguh memilukan dia baru menyambut ulangtahun kelahiran ke 18 pada 12 januari lalu kata ibunya Puan Zabidah.

Semasa menyambut harijadinya dinampak sangat ceria tidak disangka dia akan pergi selamanya terlibat kem4langan.

Semoga roh adik Nurul dicucuri rahmat dan keluarganya tabah dengan ujian ini, Arw4h adik Nurul terlibat dalam kem4langan di tongkang pechah pada hari kejadian.

Jenazah adik Nurul Yusrimalaili bt Hanizam,18, diurusakan oleh pihak pengurusan jenz4h Kapten Wahyu Hidayat Hamdan bila mana jen4zah dari Hospital Nora Ismail Batu Pahat dibawa pulang ke rumah untuk disolatkan sebelun dikebumikan diTanah Perkuburan Parit Karjan Sri Medan.

Sebak dan pilu apa yang diluahkan ibu adik Nurul sungguh tidak disangka olehnya hanya 18 tahun usia anak perempuannya yang disifatkan seorang anak yang sangat rajin dan ringan tulang selalu mengisi masa terluang dengan berkerja sambilan sambil menumpukan pelajarannya.

Ini luahan ibu nya selepasa segala urusan pengkebumian arw4h adik Nurul selesai.

Selamat sudah segala urusan nya, Allah permudahkan segala2nya tenang lah sayang mma Kembali kepada yg maha esa.

Wajah kkk tenang je dari awal kkk pergi Kkk mcm tido je. Xnmpk pun sedikit kesakitan Wajah kkk tenang damai dn senyum.

Cantik sngt kkk.. Bed dgn segala rendah hati memohon beribu kemaafan sekiranya yg mengenal arwah anak bed nurul Yusrima Layli.

Nurul yusrimalaili bt Hanizam de buat salah silap terkasar bahasa atau menguris hati sesiapa, Mohon maaf Dn mohon halal kn segala yg dimakan dn minum, alfatihahe – Zabidah Bedyus.

Sama sama kita doakan moga roh arwah adik Nurul tenang disana dan ibu serta ayahnya tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan arwah adik Nurul. Al fatihah.